Шановні українці!

Звертаюся в першу чергу до тих, хто повірив у «хитромудрість» нашої влади відносно того, що вона може перехитрити світ, погодившись, але при цьому не виконуючі вимоги ворожого кремля під назвою «Формула Штайнмайєра», і тим самим прокласти собі шлях до «Нормандського формату»!

Хочу нагадати, що ця «формула» не виконується Україною вже 5 років, бо для нашої Держави ця формула злочинна! І не сьогоднішня влада є автором цієї політичної «хитромудрості» щодо її невиконання. Вона не виконувалася, бо ще 5 років тому так вирішив український народ.
Хочу також нагадати, що «братня» Росія теж не виконала жодного пункту «Мінських угод», тому що її мета – це окупація всієї України, а не лише її сходу.

А відтак, досить розповсюджувати байку про те, що Україна нібито погодиться на принизливі кремлівські угоди, а врешті їх не виконає! Бо, повторюю – весь час тривання війни Україна і так їх не виконувала. Тож, пора вже знімати рожеві окуляри відносно чесності кремля не тільки українцям, а і нашій «хитромудрій» владі!
Краще озброїмося справжньою мудрістю, українською витримкою та силою духа незламної нації, та підтримаємо Рух Опору Капітуляції — капітуляції, яка може відбутися у випадку погодження на злочинні кремлівські вимоги!
Слава Україні!