Зараз не хочеться говорити ані про зраду, яку ми вже 28 років не припиняємо спостерігати у найвищих ешелонах влади, ані про чергові «граблі», ані про злого карлика з кремля, який ненавидить нашу країну і намагається всіма можливими способами поставити її на коліна.

Зараз хочеться говорити про найвищу цінність нашої Держави – її незламний та гордий народ. І радіти з того приводу, що жодному царьку – і зовнішньому, і внутрішньому – ще ніколи не вдавалося зламати його дух. Калічили тіло, відбирали життя, руйнували та віджимали територію, обкрадали родини. Але ще нікому не вдавалося віджати українські серця.

І коли в Україні в черговий раз огидно засмерділо кремлем, по всіх наших містах запалало полум'я жаги до свободи та справжної незалежності, яка вже сотні разів обагрялася кров'ю.

Дніпро, як вічний форпост та щит України, в черговий раз довів, що для нас Україна – понад усе.
І що цікаво, на мітинг-протест проти реальної загрози та можливої зради вийшли не тільки опоненти нинішньої влади, але й її прихильники. Бо настав той час, коли українці, у своїй більшості, нарешті зрозуміли, що ідол і ідея – це не одне і теж…
А відтак, не має значення хто за кого голосував, і прихильниками кого саме ми себе вважаємо. Головне – ідея відновлення нації та державності нашої країни.

Таке перетворення українців у справжню націю спостерігається не лише в Дніпрі, а і по всій Україні. Навіть на малій батьківщині нинішнього Гаранта – в Кривому Розі, саме на 95 кварталі – земляки Президента висловили свій протест проти кремлівського засилля, та можливої капітуляції нашої країни.
І як завжди буває у екстремальних випадках, весь український народ згуртувався та об'єднався, забувши про те, хто якої партії, або особистості, є прихильником. Всі об'єдналися навколо України, її свободи та незалежності.
І по всій країні залунало – «Слава нації!», «НІ капітуляції».
Переможемо разом!