«Головне, не отримати капітуляцію у обгортці „миру“»

………

Пішак в руках кремлівського вождя. Адвокат від диявола. Зрадник співвітчизників, зокрема своїх підзахисних. Власник шалених статків, здобутих на крові українців. Тіньовий глава держави, яку ненавидить.

Зараз Медведчук вже вийшов із тіні, бо став не лише рядовим парламентарієм, але й власником другою за більшістю фракцією у Верховній Раді. Кум найнебезпечнішої людини у світі – в Українському Парламенті!

Після свого падіння, на протязі двох десятків років, він завжди мріяв про реванш. За цей час дуже вміло пристосовувався до будь-якої партії та сили, аби тільки наблизитися до великих статків та майже необмеженої влади. Влади, за допомогою якої він збирається разом із кремлівським кумом зробити Україну російською колонією, під «братським» гаслом – відродження братньої дружби у лавах відновленого СНД (читати – СРСР)

«І поки розлючений натовп болотної площі не поповнить мавзолей ще одним експонатом, вони разом із кумом підточуватимуть Україну».

…….

Ні, це не «інформація для роздумів», це вже інформація для дій. Якими вони будуть, вирішувати нам із вами. Аби тільки те вороже кумівство не встигло нас «приспати»…, і ми навіть не помітимо, як наступним президентом України (тобто, УРСР у складі СРСР) стане путін...(