Спочатку вони заполонили все наше місто – ці білі палатки від Гуфмана. Він пропагує — тут нам в Україні! — кремлівські меседжи, та агітує «за життя» по-російським канонам.

На протязі всієї передвиборчої кампанії він годував мешканців «макулатурою», в котрій його однопартійці закликали «примиритися з кремлем», вибачивши йому зруйнований Донбас, разом із зруйнованими душами та жертвами російської агресії, а також і віджатий кремлем НАШ Крим.

Сьогодні, під час виборів, зафарбувавши агітаційну символіку, але залишивши білий палаточний колір, це нахабне та вороже збіговисько під назвою «ЗаЖиття» (читати – «ЗаТужиття») почало вже годувати нас ще й пряниками (по 5 копійок за кіло), звісно ж, з відомою агітаційною «макулатурою», яка на цей раз передається в усній формі. Тобто, іде прямий підкуп виборців по 26-у округу Дніпра!!

А тепер більш конкретно.
«Годування» російськими пряниками (читати — «отрутою») дніпрян в своїх білих палатках безпосередньо під час виборів!
Це у дворі по вул.Запорізьке шосе.
На фото, там де зверху, видно, що палатку по-злодійськи сховали у кущах. Хтось із мешканців викликав поліцію, яка, судячи із фото, все ж таки, склала протокол. Після цього агітатори із дармовими «Тульскими пряниками» почали потроху згортатися.

А це вже «12 квартал». Тут теж торгують Україною, без сорому та відчуття страху! А кого їм боятися, отим кремлівським псам?- Місцеві поліцейські їх охороняють, стоячі в сторонці, ліниво позіхаючи на те, як обкрадається наша країна...
На «кварталі» протоколів не складають. Бо тут, мабуть, більше запропонували…

Це моя Україна…! (Пишаюся…?) (Плакати хочеться…)

P.S.Звертаюся до активістів! Пильнуйте, будь ласка, аби ця фальшивка не пройшла до Верховної Ради! Прямий підкуп виборців є дуже суттєвою для цього підставою!