22 квітня настало. Світ не зрушився з місця. А Україна – тим паче)

Тож, життя продовжується, і нам, звісно ж, своє робити – суто українське, національне, гідне нашої нації та наших Героїв.
На цьому пленарному тижні у Верховній Раді мають розглянути Закон про українську мову, в якому нарахували 300 поправок, які треба буде у короткий термін привести до ладу.
За думкою спікера, часу до четверга (Чистого Четверга!) має вистачити, аби один із головних державних Законів змогли прийняти вже через декілька днів.
Має вистачити і голосів депутатів, в яких впевнений не лише спікер, а і весь український народ.
А саме, за мовний Закон обов'язково проголосують:
БПП, «Народний фронт», «Самопоміч», «Батьківщина», «Радикальна партія», «Воля народу», і як мінімум 25 позафракційних депутатів.

Звісно, що проти цього Закону будуть вічні вороги України – ОППОблок та його позафракційне оточення, разом із «За життя» та «Нашими».
Більш того, ненависник всього українського – не шановний пан Вілкул, взагалі насмілився висловитися від імені всіх(!) українців і заявити, що український народ на президентських виборах «висловив свою позицію проти націоналізму як державної ідеології»!
І це ще не все! Виявляється, український народ висловив свою позицію проти Томоса і української мови!

Відкіля він отримав подібні «інструкції» та «методички», відомо..! Також, відомо, що саме із кремля лунали заклики, які розколюють суспільство, і які використовував ворожий до України ОППОблок!
Але, нехай би що віщав кремлівський рупор, українці продовжуватимуть іти саме тим національним курсом, який обрали собі через пролиту кров на Майдані гідності нації!
Тож, Закон про мову, витіснення з українського простору ФСБшної Московської «Церкви», відстоювання та поширення національних цінностей та збереження споконвічно українського триватиме при будь-якому Президенті. Бо так вирішив український народ, а не купка московських гнид, які незрозумілим чином опинилися у НАШІЙ владі.

Отже, єднаймося заради України, заради Нації, заради тієї гідності, до якої ми прагнемо!
Підтримаємо один з наших головних Законів, який ідентифікує українську Державу!
Нехай нас єднає наша мова! І звісно ж, шануймося! Життя триває…