Пам'ятаєте кримського сепаратиста – суддю Чорнобука, якого пригрів мер Дніпра та влаштував працювати в Апеляційний суд нашого міста? Тоді він, окрім суддівської посади, отримав ще й посаду радника мера, відпрацьовуючи «панську милість» до тих пір, доки не був затриманий службами СБУ.

Так от, це були ще «квіточки» на клумбі свавілля пана Філатова.
«Ягідки» ми побачили лише зараз, коли у команді мера на чолі міськвиборчкому опинилася громадянка Росії(!), яка працює на два «фронти», догоджаючи при цьому, як «нашим» так і «вашим»…
Тобто, «допомагати» українцям обрати Президента НАШОЇ країни буде представниця ВОРОЖОЇ нам держави, яка об'явила УКРАЇНІ війну! Та ще й на посаді ГОЛОВИ Дніпровської міської виборчої комісії (ДМВК)!

І якщо сумнозвісний суддя Чорнобук, по дорозі із Криму до Дніпра, перефарбувався у «щирого українця», отримавши паспорт нашої держави, то новоявлена кримсько-дніпровська юристка навіть і цього не спромоглася зробити, продовжуючи обслуговувати своїх клієнтів під прапором та з паспортом країни-окупанта.
Але і це ще не все.
Ориненко Євгенія (так звати цю російську громадянку) ще й представляє кандидата у президенти, у 26-му окрузі нашого міста!

Зараз не будемо зупинятися на тому, що кандидат, якого вона представляє тривалий час працювала ведучою на Інтері та NEWS ONE (Литвиненко Ю. Л), не це зараз важливо.
Наразі українське суспільство, зокрема дніпрян, має турбувати лише одне – ХТО в нашому місті надав право ІНОЗЕМНІЙ громадянці представляти кандидата в Президенти та працювати ГОЛОВОЮ виборчої міської комісії, і головне – НАВІЩО…??
Якщо це наш мер так невдало «підсуєтився», то що тоді його спонукало на такий «ляп» в історію Дніпра та нашої країни? Невже ностальгія..?? Або ще гірше – чергові «поступки» у вічних договорняках із проросійськи налаштованими його «подільниками»? — Бо там же ж поняття совісті та честі геть відсутні!
У будь-якому випадку, він вляпався по самі вуха, бо наміри всіх російських представників нам дуже відомі… Настільки відомі, що не встигаємо рахувати полеглих на Донбасі.
Та й Крим досі під «ними»…(

Але в цій «делікатній» ситуації є ще один цікавий «пунктик».
Як ми всі знаємо, наш мер, пан Філатов, всілякими способами «розкручує» у Дніпрі існуючого Президента – пана Порошенко, включаючи і адмін.ресурс, і відвертий тиск, і всім нам відомий банальний підкуп городян нашого міста.
Так, є і ті, хто будуть голосувати «за покликом».
Але ось в чому питання — чи проголосує за пана Порошенко дніпровське суспільство, якщо у команді мера, та ще й на чолі міськвиборчкому, працює громадянка держави-агресора?
І чи схвалює Петро Порошенко подібні «призначення» у президентській передвиборчий кампанії?

Отже, виходить, наш мер просто «кинув» Гаранта…)
Чиєсь замовлення, чи просто дурість..?
Тобто, або красномовні співи від Філатова у бік Порошенка були фальшивими, або він, як і його новоявлена «передвиборча» російська співробітниця — просто працює «на два фронти».
Але гадаю, що насправді він просто, як завжди, до всіх повернувся спиною – і до «розкручуваного» ним Гаранта, і до «улюблених» ним городян… — В принципі, теж «на два фронти» — тільки задом…) (
Власне, це все. Міркуємо…(!)
...............
Посилання на коротке відео та «звіт» журналістів про інтерв'ю. яке не відбулося, тут:
http://m.litsa.com.ua/show/a/45889