Наприкінці минулого року багато активістів боролися за те, аби отруйну компанію, яка «годувала» дніпровських школярів, було не допущено у цьому році навіть до тендеру.

Міськрада до тендеру її допустила, та ще й зробила переможцем.
Тепер кати продовжують знущаться над нашими дітьми...((
Ім'я катам — «Продрезерв-5»....

......

Чергове масове отруєння дітей у Дніпрі.
Це вже третє лише за цей рік, який тільки що розпочався! А скільки було отруєнь в минулому році, ми вже всі збилися із рахунку…
Нагадаю, що в січні 2019 року в 25-й школі Дніпра отруїлися 70 дітей, а на початку березня було масове отруєння школярів інтернату №4, який врешті закрили на карантин.
І зараз бачимо наступне катування – масове отруєння у 112-й школі, яке налічує 60 захворілих, 13 з котрих госпіталізовані до місцевих лікарень.

І що цікаво, в Дніпрі вже настільки «звикли» до цих отруєнь, що через останнє не тільки не припинили занять, а навіть не закрили їдальні! Тобто, адміністрацію школи та департамент освіти не збентежило ані подальше отруєння школярів, ані відсутність більшої половини з них на заняттях.
Адже в деяких класах їх кількість була не більше чотирьох учнів!
Але учбовий процес триває, нехай навіть якщо більшість із школярів потім «не встигне», і їдальня продовжує працювати – хоча результати експертизи ще не надійшли – тобто, інфекційний збудник продовжує шкодити здоров'ю школярів…

Якийсь жахливий експеримент проводиться над дітьми майже невидимою рукою, хоча ім'я цієї «руки» нам всім відоме, майже по Біблії – ім'я їй «легіон».
Саме так! Бо винних в цих отруєннях назбиралося на цілий «штат» любителів підзаробити за рахунок найслабкішої частини українського суспільства — наших дітях.
Це і директори шкіл у якійсь мірі, і департамент освіти, який в черговий раз обрав того ж самого шкільного «годувальника», що і в минулому році труїв дітлахів, звісно ж — і безпосередньо «годувальник» — сумнозвісний «Продрезерв-5», і звичайно, мер Дніпра, який завжди вмів виходити сухим з води.

І щось підказує, ці масові отруєння будуть продовжуватися, бо винних у попередніх не було покарано – «справу» , як завжди, «зам'яли», бо наш городничий дуже добре вміє «домовлятися», і тут йому рівних немає…
Тому і не знаходять винних, а немає винних – немає покарання. А немає покарання, то продовжуватимуть і далі труїти наших дітей! Тому ці жахіття в Дніпрі нескінченні…
………..
Під час Другої Світової війни в дитячих концтаборах німецькі кати проводили над дітьми всіляки жахливі експерименти. Там дітки були без батьків, які залишилися на території України, тому і не могли їх захистити.
Зараз поруч з дітьми знаходяться їхні батьки, які принаймні можуть звернутися до прокуратури.
Є ще міський батьківський комітет, який знаходиться при Філатові — але там поки що мовчать, навіть після низки жахливих масових отруєнь.
Навіть не знаю що й сказати… Мабуть це поки що все.