Як впіхнуть невпіхуємоє?)

Звісно не можна!) Але не для дніпровських мушкетерів, які замахнулися на те, що у будь-якій вільній країні зветься президентськими виборами.

Чули про об'єднання Садового із Гриценком? – «Наша» робота!)) Тобто, не наша, а наших очільників міста (які, до речі, теж виявилися не нашими)) ((
Отже Дніпро! ;)
Колись мер цього міста – пан Філатов – дуже ненавидів пана Садового (мера Львова) за те, що той має особисту думку, власні принципи гідності, та ще й не підкоряється маніпуляціям Президента Порошенко! Така зневага мера Дніпра до Садового була через те, що пан Філатов (мер Дніпра) дуже сподівався на лояльність Порошенко до його розпилювання місцевого бюджету. Отже, і підтримав свого штучного патрона, аби той закривав свої очі на безлад в нашому місті і надалі.

Пройшли роки. Чергові вибори Президента.
Наш мер Філатов, продовжуючи штучно підтримувати пана Порошенка, вирішив грати у свою особисту дрібнооптову «гру».
Чи то «свою», чи цю «гру» йому хтось підказав, але на прохання штучного боса Петра підтримати адмін.ресурсом його на виборах, наш мер Філатов одразу «взяв під козирьок», відповівши «Так!», продовжуючи плести павутиння по всіх фронтах недолугої передвиборчої гонки.

Найвигіднішим «фронтом» для пана Філатова виявився чомусь пан Гриценко. Організовував йому рекламу по всьому місту, виділив великий офіс, сприяв йому у всіх вимогах.
А що ж пан Петро Порошенко..?? — Все це бачить, але забуде та пробачить? Невідомо.
Відомо лише те, що пан Філатов в цій виборчий кампанії поставив на декількох «конячок», одна з котрих має перемогти! А відтак, у нього буде шанс впіхнуть оте своє невпіхуємоє, яким він бавиться із всіма кандидатами). Впіхнуть, і при цьому заявити – «Це ж я, красень, постарався у Дніпрі!» (місті, яке, до речі, дійсно буде визначальним у найближчих президентських виборах)

Тому, для того аби у Гриценка було більше шансів на перемогу, наш мер, «забувши» всі свої висери у бік Садового, запрошує його в Дніпро на «вирішальний договорняк».
Договорняк, скоріш за все, відбувся на користь нашого мера, вибачте – на користь кандидата Гриценка (що зараз по суті одне і теж..), бо вже сьогодні вранці пан Садовий заявляє про те, що потрібен єдиний кандидат від «демократичних» сил, якому б довіряв не раз вже обдурений український народ.
Публіка, яка коментувала його допис, зробила вигляд, що повірила у те, що саме Садовий лишиться тим ЄДИНИМ!)
Аж ніяк! Бо зараз дуже плідні та міцні стосунки нашого мера із Гриценком (і Садовий тут опинився «зайвим»)!

Тож, товаріщ Бендер, вибачте – пане Андрій Садовий! Заради Бога, не сподобляйтеся Бендеру, який, як ми всі знаємо, програв у боротьбі за право потриматися за вим'я Золотого Тельця!
До того ж, наші дніпровські телята спочатку м'яко стелять, а потім неодмінно зжеруть. Разом із потрохом. Як і було це на протязі останніх декілька років..
Хоча, може бути зовсім інший сценарій… Але в будь-якому разі не на користь Україні, і тим більш — не на користь Садовому із Гриценком. Бо «дніпровські» завжди намагаються «впіхнуть невпіхуємоє», отримаючи з цього сурогат, який врешті опиняється у їхньому павутинні, що геть не на боці наших вічно довірливих виборців…((