Коли ми всередині нашої країни лаємо Петра Порошенка, це логічно), і навіть корисно :)

Але коли наш Президент виступає на міжнародних заходах, представляючи нашу країну і захищаючи інтереси Держави, це зовсім інша справа. І тут вже не має значення, яке у нього прізвище, як і не має значення вся наша критика у його бік, яка лунає у межах України.
Тому ми всі маємо стоячи аплодувати його сьогоднійшній промові, яка повністю відповідає вимогам та почуттям всіх українців!
…..
Генеральна асамблея ООН. Розгляд «Українського питання».
Вперше за п'ять років російської військової агресії відкрито заговорили про «тимчасово окуповані території України»! А саме, Крим і Донбас! Тобто, офіційно визначили Росію ОКУПАНТОМ України!

Тепер коротенький уривок промови Президента УКРАЇНИ:
«Хочу нагадати всім! Коли ви закликаєте Росію припинити боротьбу, ви закликаєте до завершення війни! Але коли ви закликаєте Україну припиняти захищати себе, ви закликаєте Україну відмовитися від суверенітету!».
І це істина, яку не хочуть чути прихильники кремля, і ті, хто від нього економічно залежать — та істина, озвучити яку спроможна не кожна країна, хіба що висловити «глибокі занепокоєння»…
А ще, з боку України була вимога, щоби лишити Росію права вето!
Тож, Україна зараз робить все можливе, аби назавжди відокремитись від вічного «брата», не зважаючи не деякі «дипломатичні незручності» перед низкою європейських та світових держав.

В такі хвилини відчуваєш гордість за свою країну! І байдуже, яке прізвище у того, хто зараз стоїть «в проломі», озвучуючи сподівання всіх українців! Про прізвища поговоримо завтра.
А сьогодні треба бути єдиними в тому, що наша держава відстоюватиме свою незалежність до остаточної перемоги, а не до «гібридного миру»! І не важливо, подобається це комусь чи ні…
Зворотного шляху нема і не буде, бо «ніщо не зупинить ідеї, час якої настав!» (с)
Наша ІДЕЯ – зробити Україну УКРАЇНСЬКОЮ державою, не залежною не від кого – ані від «Заходу», ані від «Півночі» та «Сходу».

А для тих, хто скрізь шукає «зраду», коротка довідка, яка підкреслює, що МИР здобувається не брехливими «перемовами» з ворогом, а виключно остаточною над ним ПЕРЕМОГОЮ:
У відповідь на вимогу негайно відпустити полонених українських моряків, кремль поскаржився на те, що представників Росії не пускають в Україну спостерігати за виборами! Тобто, кремль нам помстився за те, що він у нас ще досі не господарює!! Нонсенс!
І ще одне — із тридцяти держав, які брали участь у засіданні, Росію умовно підтримують лише дві країни – Білорусь та Сирія. Всі інші на боці України!
До речі, в Україні деякі ворожі діячі теж кремль підтримують — відома купка ідіотів у ВР, яких ми знаємо як ОППО-блок.

Шануймося!