Знов у ватанів розрив всього що можна..)

Рве їх Бандера, немов ту ганчірку. Але ж не здаються упороті ФБ-ополченці із під міськрадівського бугра! Шиплять у «патріотичних» конвульсіях, здригаються при назві імені Провідника, та гавкають на тих, хто опираючись на історичні факти та любов до України, намагається відновити не лише історичну справедливість, а і гідність української нації. Ганьба такій недолугій владі Дніпра!

Отже, місцеві лицарі сокири і пера настрочили вже третій «донос»…, тобто – заклик голосувати дніпровських городян проти назви в нашому місті вулиці імені Степана Бандери! Вже три їхніх петиції висять на сайті для голосування, і всі з одним і тим же закликом! Ідіотизм в Дніпрі, на жаль, перемагає! Бо ОППО-вата разом із «патріотичними» підватниками за кермом…!!
Закликають лише з однієї «причини», яку ж самі і вигадали! Виявляється, ця назва пече не тільки ватанам-підватникам, а і окремим мешканцям Дніпра, які не хочуть навіть чути імені Бандери!
Як же ж вони «люблять» Україну, а разом з нею – наше місто! І нас «поважають»! Помітили…??
Лише три дні тому ми всі обурювалися щодо шкурного альянсу «Вілкул-Філатов», а сьогодні вже нова хвиля їхньої ненависті до нації та прояв презирства до мешканців Дніпра!
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2214833705441422&id=100007444413449

І що цікаво, на відміну від всіх створених петицій, та їхня третя петиція написана двома мовами – нашою рідною українською, та не зовсім нашою – російською! Я розумію, що багато хто в Дніпрі розмовляє виключно російською! Але ж всі наші мешканці розуміють українську! Кому догодило «лицарське» панство..?? Хіба що своїм прокремлівським партнерам, з якими підписали ганебну угоду… (!)

Рік тому кремлівські пропагандистські інформ-ресурси мусолили тему патріотизму у Дніпрі. Кепкували з Бандерівських маршів, обзивали активістів «фашистами», «агресивними ублюдками», «нацистами», «мерзотниками». Тобто всіх тих, хто є українцями, вони таврували кремлівським клеймом, бо кремлю пече не лише Бандера, а і збереження нашого міста як форпосту країни!
Найбільше кремлівських недоумків обурювала народна назва нашого міста, яке ми з любов'ю називаємо «Бандерштат-на-Дніпрі»!! Цитую – «від цієї назви груди стискає, аж дихати важко, відчуваєш – ось-ось задихнешся».

Цікаво, хто із мешканців Дніпра так само «задихається» як оті падалі кремля…??!! Хто саме, брати?
Якщо задихаються лише ватани разом з підватниками, то може нас все ж таки більше..?! – тих, хто прагне справедливості, чесності та гідності нації! А заразом і перемоги над кремлем!
Тож, будьмо нацією, гідною нашої країни! Жоден ватан-підватник не має права нами маніпулювати та нав'язувати нам волю своїх ОППО-подєльників! Всі ті «вілкули» — вже політичні трупи! Там тхне! Там небезпечно! Суцільна отрута!
Тож, нехай вони одне одного труять, а «нам з тобою своє робити»!
Отже, підписуємо НАШУ УКРАЇНСЬКУ ІСТОРИЧНО-ПАТРІОТИЧНУ Петицію!
Посилання тут:
https://e-dem.in.ua/dnipropetrovsk/Petition/View/834…
Дякую всім небайдужим!