Суддю-сепаратиста з Криму на посаді не відновлено!

Чергова судійська зрада не відбулася!
Але, на жаль, це ще не перемога..

Пам'ятаєте «вибухове» затримання відвертого сепаратиста, а за суміцниством суддю Дніпровського Апеляційного суду, Чорнобука?
Пропіарилися на цьому всі кому не лінь, особиливо генпрокурор — гучно, виразно та показово!
Але дуже тихенько, непомітно для суспільства, Верховний суд тепер намагається поновити його на посаді — так тихо, що з 28 листопада і по сьогоднішній день багато хто із журналістів та ЗМІ про це навіть не чув.

І ось, на протязі останньої доби з'явилися перші новини, які багато ЗМІ висвітлили не зовсім правдиво, переплутавши НАМАГАННЯ Верховним судом винесення рішення з нібито вже діючим РІШЕННЯМ цього суду — рішенням «про відновлення на посаді судді» сепаратиста Чорнобука.
(Підкреслюю — йдеться про державну зраду!)

І для того аби прийняти рішення про відновлення відвертого сепаратиста на посаді Дніпровського суду, Верховному суду потрібно було скасувати постанову Верховної Ради «про звільнення Валерія Чорнобука з посади судді Дніпровського Апеляційного суду». І це Верховний суд зробив ще два тижні тому, з аргументацією — «недотримання депутатами регламенту».
Тож постанова Верховної Ради «про звільнення Чорнобука з посади судді» Верховним судом була скасована саме для того аби зробити вирішуючий наступниий крок, а саме — поновлення ворога нашої держави на посаді судді!!

Отже, державна суддівська «машина», котра виправдовує відвертих покидьків, працює на повній своїй потужності, намагаючись в черговий раз довести — в нашій країні рівень або відсутність злочину визначається не Законом, а наявністю певної суми коштів у злочинників та їхніх «співпрацівників».
І справа навіть не в тому, що в нашій країні увійшло у звичку викуповувати відвертих злочинників.
Питання в іншому — КОМУ це потрібно? Кому потрібно «відмазувати» саме ворогів держави? Кому потрібно, аби такі як Чорнобук були на волі і якомога швидше втекли із України..?? Яку користь вони приносять своїм благодійникам, котрі допомагають їм уникнути покарання?
ВІдповідей, звісно, не буде. Лишається просто чекати...
.......................
А тепер зовсім трохи попередньої історії про головного «героя» подій.
Валерій Чорнобук — колишній кримський суддя, який у 2014 році, після окупації Криму, перейшов на бік російської влади, дав присягу на вірність Росії, та закликав своїх колег вчинити так само...! Тобто, йдеться про державну зраду — найтяжчий вчинок у будь-якій країні світу!

Але потім, коли в нього щось там не склалося, він спокійнесенко працює в Дніпровському(!) Апеляційному суді.
Тобто, ХТОСЬ допоміг цьому відомому сепаратисту влаштуватися не де небуть в іншому місті, а саме у нас, у Дніпрі...(!)
До речі, на протязі всього свого судійства у Дніпрі Валерій Чорнобук «підробляв» ще й у міськраді — радником нашого мера Філатова.
Причому, його машину бачили набагато частіше біля мерії, аніж біля будівлі Апеляційного суду... (!)

І тут виникає логічне питання, а чи не допоможе цей ХТОСЬ відновитися Чорнобуку не тільки на посаді Дніпровського суду, а ще й на посаді радника мера Дніпра?

І останнє, дуже суттєве питання — навіщо Чорнобуку взагалі потрібні всі ті поновлення на посадах, якщо він під вартою, та ще й під такою серйозною статтею?
Дуже потрібні! Тому що колись буде суд! — який може суттєво пом'якшати йому вирок, наприклад, на підставі «клопотань» з останнього місця основної роботи або зразкової характеристики із місця «підзаробітку» ...
А що? Адже радник-держзрадник, як виявляється, це дуже вигідна посада!
Причому, для всіх учасників бізнес-"патріотичного" руху ... (!)