Зараз багато суперечок щодо кандидатів в президенти.5b8bb3c76f0ba.png

Як завжди, холопи чуби один одному деруть. А олігархи проплачують оті їхні «бої без правил».
І головною «тактикою» всіх тих боїв середь народу є звичайна маніпуляція у вигляди питання «Якщо не пан(і) N, то хто ж тоді»?)

Звісно, після відповіді на це, здавалося б, просте питання, починаються бурхливі баталії відносно кумирів, або їхніх опонентів. Тобто, замість обгрунтування, в хід ідуть лише прізвища потенційних лідерів, начебто іде боротьба за те, в кого воно краще.
І в жодного з дискутуючих не виникає думки стосовно програми кандидата, або його виконаних (чи не виконаних) обіцянок в минулому. Тобто, «цей кандидат найкращий бо я так цього хочу»)

Тож, про «обіцянки».
Найважливіше, що не зроблено було жодним президентом — це обіцянка «бандитам — тюрьми». І якщо чотирма попередніми очільниками держави не були покарані крадії та корупціонери, то останній проігнорував покаранням навіть зрадників України. Ба більше, він їх заохотив.

Один тільки Ахметов чого вартий, який догудівся до того, що «підконтрольний» йому Донбас перетворився на руїни, та підкорився російським катам, яких напередодні він приймав з хлібом-сіллю! І що за це отримав! Покарання?
Аж ніяк! Покарання отримали українці, яким він подарував за допомогою Порошенка грабіжницький «(в)Роттердам +».

А Добкін з Кернесом?! Адже саме вони впустили росіян у Харків, та за допомогою таких же сепарів, підняли російський прапор над будівлею обл.адміністрації, та оголосили місто проросійським!
І де зараз Кернес? — мер Харкова! Допкін — депутат ВР!
До речі, про депутатів-ворогів. Чому допустили взагалі їх у ВР? Бо їх треба було якось захистити за допомогою «недоторканості»..?

Про російських покидьків — Медведчука, Герман, Бондаренко, Бойко... взагалі нема чого казати. Бо вони найпідступніші вороги!
А їм від Гаранта лише почесть та велика довіра до їхньої «творчості» по перетворенню нашої держави у чиюсь колонію.
І це все його ганебне ставлення до нашої країни відбувається саме під час війни!
Всіх ворогів пригрів! Надав їм державну охорону. Делегував представляти країну. Забезпечив посадами. А іноді і нагородами.
А патріотів покарав!
Тож, чи відбудеться наша країна, як незалежна держава, залежить лише від нас! Від нашого зору та розуму...
А саме — вимагаємо від кандидатів гідної програми!