5b84edf898033.pngВсі городяни пам'ятають той час, коли одразу після свого призначення, нібито проукраїнський мер Дніпра почав злигатися з проросійським покидьком Вілкулом.

Тоді відразу половина прихильників мера назавжди від нього відвернулися. І дуже пожалкували, що обрали саме його.
Адже всі ці люди голосували не так за Філатова, як проти Вілкула та його «Руського миру», який він розповсюджував на теренах Дніпра та області.
Але в підсумку вийшло так, що проголосували вони саме за Вілкула, який продовжує чинити опір патріотам, та агітує за якийсь невідомий нам «мир» — не наш мир…
І дніпровський мер в цьому йому допомагає.

Ляпас від мера отримали не тільки городяни Дніпра, але і всі українці, які сповідують гідність нації. Підкреслюю – саме української нації, а не російської!
Дійшло вже до того, що місцеві «Рубани» розповсюджують на чергових фейкових сторінках антиукраїнські ресурси, такі як «Руська весна» та «Антифашист», які ганьблять українську націю (див. фото-скрін).

Це що, продовження справи Вілкула, який діє по кремлівському сценарію? Чи справи ФСБшного розвідника Рубана, який постачав зброю російським загарбникам, і який намагався стерти в прах пів Києва? І, до речі, він завжди був бойовим натхненником керівництва Дніпра..
Звісно добре, що він зараз під вартою. Але його близьке оточення, що при місцевій владі, продовжує цькувати українців, які захищають інтереси України. А саме – патріотів, у тому числі тих, хто боронить нашу державу від російських окупантів на Донбасі!

Саме їх, наших героїв, прихильники «Руського миру» зараз принижують тільки за те, що розповідають правду про ту страшну війну, через яку вони пройшли.
Мерське оточення навіть намагається маніпулювати думкою городян відносно справжнього патріотизму, і ледь не зрадниками називають наших героїв.
Якщо вже Ярема Галайда зрадник, тоді хто захищає нашу Батьківщину від путінської орди? Невже місцева влада та їхні родичі і діти..?? Невже це їхньою кров'ю залита донецька земля??!!

А відносно Яреми, який розповідає тільки те, що сам бачив, то місцеві «діячи» натякають, що це він не сам пише тексти, а під диктовку нардепа Денисенко, який аж ніяк не був в Іловайську під час тих страшних подій.
Ніколи б не допустили наші герої того, щоб їм хтось диктував їхні власні думки!
До речі, це вже не єдиний випадок, коли мер, та його близьке оточення всі свої провини – починаючи з розкрадання бюджетних коштів, і закінчуючи своїм відпочинком на Мальдівах – перекидають на українського нардепа, який завжди боровся проти «Руського миру».

І в багатьох вже склалась така думка, що якби Андрій Денисенко так відверто не відстоював українські цінності, то таких нападів з боку мера на нього б не було..
Адже багато хто з громадських та політичних діячів у Дніпрі намагаються боротися з корупцією та дерибаном.
Але на прицілі у мерської компанії лише українські патріоти!
Межі антигромадської діяльності в Дніпрі зовсім немає!

З послідовністю у тих панів теж туговато.
Бо додумались «об'єднати» Денисенка з Порошенко, звинувачуючи їх у тому, в чому самі винні, тобто – у співпраці з російськими агентами та шпигунами! І ця їхня тактика спостерігається у всьому..

Те, що у Філатова похитнулися відношення з Порошенко ще не означає, що можна на біле казати «чорне», нагороджуючи Президента підозрою у співпраці на користь росіян.
Але з чернухою у мера проблем немає, тому буде ліпити півників з лайна весь свій мерський термін.
І якщо можна було б закрити очі на «непорозуміння» місцевого рівню, то на державному рівні всі ці вибрики — це вже занадто.

І що цікаве, сам Філатов знаходиться зараз під перевірками НАБУ та ГПУ, а лізе ще далі у пекло...
Тому нам всім буде прикро, коли вся гоп-компанія, нашкодивши в нашому місті, втече — залишаючи Дніпро в занепаді та руїнах.

Чим все це скінчиться, зараз невідомо. Але без допомоги діючої влади нам не обійтися, не важливо – любимо ми її чи ні.
Тому, панове Петро Порошенко та Юрій Луценко, Дніпро Вас прохає – допоможіть навести в нашому місті український лад! Звільніть нас від «Руського миру»!
……………..
Кому цікаво, за Порошенко не голосувала і не збираюсь. Але коли припекло, то вважаю, що саме до нього потрібно звертатися, бо Україна надала йому цю високу владу.
Тож має допомогати!