Думки… (Остання осінь?)

Одеса, Херсон, Харків, Дніпро, Київ, Кам'янське, знову Одеса…
Майже скрізь відбуваються напади на українських патріотів та активістів з боку реваншистів, яким допомагають містечкові феодали разом з «Руським миром» та силовими недоструктурами.
Схоже фронт зі сходу перемістився на всю територію нашої держави, яка може перетворитися на окремі «республіки» на зразок ДНР/ЛНР. Бо кожен день реванш прокремлівських сил отримує перемогу у ворожій їм Україні.

І децентралізація, яка в цивілізованих державах має певне позитивне значення, у нас, з нашим продажним місцевим керівництвом, може перетворити Україну на окремі феодальні князівства, на зразок сумнозвісних ЛНР/ДНР.
Якщо ми пам'ятаємо, на сході все починалося саме з того, що місцеві «регіонвлівські» царьки відокремили себе та «свою» територію від України, в чому їй дуже допомогли місцеві силовики, суди, прокуратура та військові.
Теж саме зараз відбувається по всім регіонам країни, де містечкові феодали об'єдналися з прокремлівським ОППОблоком, та разом обкрадають мешканців «своїх» князівств.
Тож і чекати маємо на відповідне…

Щодо нападів на українців, відбуваються вони на всіх рівнях — починаючи від депутатів, і закінчуючи звичайними нашими громадянами, яким не байдужа доля держави.
І у нападників нема ніяких норм моралі, відповідальності за вчинки, та елементарної совісті — у боротьбі з незалежністю України ворог обирає будь-які засоби.
Тут і вкидання в інформаційний простір відвертої брехні та фейків, які б могли зганьбити патріотів. Тут і залякування та погрози. Ми бачили також тілесні пошкодження і замахи на вбивство.
Але найстрашніші, звісно, безліч смертей наших героїв! Не на фронті. В тилу! Де здавалося б має бути мирне життя…

Зараз, коли більшість українців відпочивають у відпустках, кількість тих нападів збільшилась в рази аби резонанс в суспільстві був мінімальним.
І взагалі, сьогодні все виглядає так, ніби восени готується якийсь страшний політичний вибух з боку кремля, який неодмінно буде діяти разом з підлеглими йому ОППО-блоком та кумівським «За життя». Тоді стає зрозуміло чому перед цим вибухом росіяни намагаються звільнити «територію» від тих, хто представляє для них найбільшу загрозу.
Саме тому ворог поспішає знищити наших активістів, патріотів та справжніх героїв країни.

А силовики Авакова, схоже, сплять. Прокуратура нічого не хоче бачити. СБУ взагалі кудись зникла.
І тут невідомо що гірше – той факт що всі вони у відпустці і їм не до наших проблем, або те, що вони виконують чийсь підступний наказ – не втручатися в «політику» кремля…
Страшні слова, безумовно.
Але якщо сьогодні не буде подібних слів і відповідних дій проти підступного свавілля Москви, то ця осінь для нашої держави може бути останньою. Без перебільшення. Бо таке враження, що Україною керує вже хтось інший, а не наша влада.

Тому потрібно зараз всім об'єднатись, а не сваритися та з'ясовувати – хто кращій, або хто розумніший. Ми всі маємо бути єдиною нацією та єдиним народом — так, як ми об'єдналися у 2014 році, коли нам це було вкрай потрібно аби протистояти головному ворогу країни.
Шкода, що місцева влада раптом перестала буди українською, і давно вже злигається з реваншистами.
Тож, доведеться без цієї підтримки. Але якщо патріотичний український народ, разом з політиками та громадськими діячами згуртується навколо головної мети, то Україна переможе.

Тож, добробати, активісти, депутати, АТОвці, громадські діячі – тобто, всі, кому не байдужа доля нашої країни! – вже пора…
Саме зараз! Бо ситуація така, що або ми їх, або вони нас.

P.S. Дуже професійно генпрокуратура спрацювала, коли під загрозою теракту росіян була Верховна Рада. Але чомусь вона стає зовсім бездіяльною, коли справа стосується справжніх героїв, патріотів та активістів, які намагаються захистити країну від ворожих сил реваншистів.