Вчора минув ще один день вбивств, поховань, та сліз, від яких тане Україна.
День оплакувань справжніх героїв, яких вбиває ганебна державна «система», працююча за принципом «порєшал», де припускаються загравання з нашим підступним зовнішнім ворогом.
Невже суспільство перестало відчувати справжнього ворога держави, який руками провладних бовдурів ліквідує українських патріотів? Тоді що ж нам очікувати вже завтра..? Остаточне знищення країни?
Бо кремлю мало того, що він на сході вбиває найкращих представників нашої батьківщини. Він давно вже всередині країни веде свою підпільну боротьбу проти існування української держави, усуваючи особливо відданих країні справжніх патріотів. І робить це доволі підступно, стравлюючи між собою українців, для чого використовує сумнозвісні бізнес-інтереси.

Так, зовні все виглядає начебто патріотів травлять та відстрілюють саме через провладний або приватний бізнес різного рівню, в тому числі і містечкового. Власне, так і є.
Але чомусь при всіх тих «розборках» і непорозуміннях жертвами та постраждалими є лише активісти та патріоти…
Чомусь бізнес-опоненти завжди вирішують свої питання іншими способами. А на приціл беруть виключно справжніх героїв, активістів та патріотично налаштованих діячів нашої держави.
Невже не видно, що сенс всіх тих бізнесових та корупційних «непорозумінь», в яких переслідуються активісти, спрямований на створені конфліктів, в яких би жертвами постали саме ці небайдужі представники нашої країни?

Ще одне цікаве питання – інформаційний простір. Тут теж подібна картинка — чиновники цькують та позбавляють ліцензій саме проукраїнські канали ТБ, а продажні кремлівські ніколи не чіпають.
Що досі робить в Україні, та чиї кошти відпрацьовує, російський Інтер та бувший національний канал? Так, я вважаю, саме бувший! Бо відмовився транслювати ходу Української Церкви, натомість напередодні залюбки транслював ходу Московської . Чому травлять патріотичні «плюси» (1+1), і скільки зараз в країні коштує правда?

А скільки коштує сепаратистська пропаганда таких інформаційних видань як «Страна.ua» та «Обозреватель», яких, мов тих хвойд, купують всі кому не лінь, аби тільки «опустити» Україну та українців! Спробуйте щось патріотичне розмістити на цих потворних ресурсах! Адже вони куплені та ангажовані геть не українськими представниками нашої держави. Так, бізнес є бізнес, і нас давно вже не дивують комерційні ЗМІ, аби тільки ця «комерція» не існувала за рахунок ворожих замовників.
Ми знаємо наскільки сильно впливає будь-яка пропаганда на розвиток (або падіння) країни та нації. Знає і наша влада, яка закрила українцям доступ до російських соцмереж , проте на «Обозревателі» можна прочитати такі ганебні вислови щодо України, яких немає навіть у російських видань, особливо це стосується коментарів. А ресурс «Страна.UA» давно вже визнали російським джерелом пропаганди, але її справжнім господарям вистачає грошей відкупитися від будь-яких українських судів, бо кремль на такі речі своїх коштів не шкодує.

Росія нахабно втручається в життя нашої країни, а влада начебто нічого не бачить. Лише поодинокі випадки, якими робиться показовий план силовиків , іноді яскраво промайнуть на сторінках не завжди української преси.
А тим часом Москва налаштована на реванш ворожих сил в нашій державі. Але держава осліпла та стала глухою, бо її чиновникам, силовикам та окремим депутатам байдуже походження тих коштів, якими вони наповнюють власний «бюджет», навіть якщо вони з присмаком державної зради.

Вже через декілька місяців країна вступить в активну фазу передвиборчої кампанії, хоч ще і не офіційної. І Росія докладе чимало зусиль, аби у вищий українській владі були її представники, створюючи тут прокремлівську «За життя» та посилюючи свій ОППОблок. Одні лише Германи-Бондаренки чого варті! І їм, на відміну від українських захисників, ніяких перешкод! Такі як вони в Україні поводяться привільно, навіть забезпечені охоронцями за державний рахунок!

Як бачимо, реванш прокоремлівських сил, який перетворить нашу державу на російську колонію, вже неминучий. Тому що захистити від нього буде нікому. Бо не мажори будуть відстоювати українську націю, і не «регіоналівськи» тітушки, які зараз допомагають Росії звільняти Україну від справжніх патріотів.
Тож кремль стрімко зачищає нашу країну від патріотів саме заради омріяного ним реваншу, а звільнена від них «територія» буде наповнюватися покидьками ворожої держави.

Вчора застрелили справжнього патріота. Дуже багато щирих відгуків та співчуттів у соцмережах. І основна теза була спрямована на помсту певним особам, які замовили це страшне вбивство.
Але ми всі маємо пам'ятати, що головний вбивця знаходиться в кремлі, який на шляху захоплення України, руками містечкових феодалів прибирає головних захисників нашої держави!
Поки ми остаточно це не зрозуміємо, до тих пір буде проливатися кров наших героїв. І тут вже не зовсім важлива «офіційна» причина їхніх знищень. Головне те, що у нашій країні силами держави-агресора проводиться масштабне переслідування та знищення справжніх патріотів та активістів, яке ми терміново маємо зупинити!

Наразі це все. Більш детальний розгляд цієї проблеми дивіться за посиланням:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2105021179756009&set=a.1447850708806396.1073741828.100007444413449&type=3&theater