А тепер давайте подумаємо трішки аналітично про скандал з Зеленським в Золотому.

Я бачу три сценарії такої поведінки. Тобто причини, і до чого це може призвести.

1. Зеленський реально не розуміє ситуації. Сценарій позитивно-нейтральний

За таких умов Зеленський «включає Лукашенка» і починає всім тикати, обзивати чортами та розмазувати кулаками. Всі розуміють, що це навіть не варіант Януковича, який не дозволяв собі настільки хамити в публічному просторі. У такій ситуації реальність може дуже сильно його стукнути обухом по голові, і він або отямиться президентом України з нормальною позицією, або отямиться десь у Ростові.

2. Зеленський грає роль хама для хайпу і перемикання уваги з важливіших насущних питань. Поки суспільство та соцмережі обговорюють його гопниковий стиль спілкування, щось відбудеться так швидко, що ми не помітимо.

Гірший варіант за перший, бо ми тоді стаємо повністю суспільством маніпульованим (що вже й так майже факт), і нами можна крутити як завгодно.

3. Зеленський грає роль хама спеціально для розпалювання ворожнечі між прихильниками та опонентами для серйозного внутрішнього протистояння.

Найгірша ситуація, що може контролюватись напряму з москви. Спеціальне протистояння, що має провокувати спочатку локальні конфлікти, а потім – серйозний конфлікт аж до реальної громадянської війни. Тим більше – Зеленський вступає в суперечки з воєнними (навіть якщо саме ця ситуація – цілком зрежисована). Наслідки – найгірші, бо тоді громадянська війна цілком реальна.

І щодо самої ситуації.

Ви забули, що президент колись забороняв чіпляти свої портрети чиновникам? Чи що його не треба називати «Володимир Олександрович»? Чи що ми всі – президенти?

Так ось тепер ця ситуація – цілком правильна. Це президент нам показує, який він простий, і що з ним так і треба – на ти. Він сам нам усім, громадянам України, це право дав – саме до себе так говорити.

Тому, Володя – ти хто взагалі такий? Президент? Так ми усі – президенти. А ти, по ходу, рамси попутав.

---

Телеграм-канал https://t.me/kolybabloginfo

Блог https://mkolyba.wixsite.com/kolybablog