Я от не пам'ятаю чи був в нас хоча б один політик чи політична сила останнім часом, які б не наголошували, що наша країна має стати європейською, останній наголошував, що Європа починається з кожного з нас от тільки з нього не почалося, судячи з усього.

5ee3a60509215.jpg

А зараз нас годують новинами, що в Європі ті ж самі проблеми після вірусної кризи, що в них теж є проблема з кількістю безробітних...

Україна — не єдина держава, яка зіткнулося з ростом безробіття. Станом на 1 червня в нашій країні тільки офіційно зареєстрували понад 510 тисяч безробітних за даними Держслужби. Однак реальна кількість безробітних в травні склало приблизно 2,5-2,8 мільйона українців. При цьому, з початку карантину кількість офіційно безробітних в Україні подвоїлася.

В Іспанії, яка стала одним із центрів поширення коронавируса, рівень безробіття теж стрімко зростає. Кількість фактично безробітних в Іспанії досягло 3,8 мільйона осіб станом на початок травня. З них майже 300 тисяч тільки за один місяць втратили роботу, повідомляє 24 канал з посиланням на іноземні видання.

Останні два абзаци якби говорять ну друзі і європейські країни страждають, проте чомусь ніхто не каже, як уряди цих країн вирішують ці питання, як допомагають.. Знову нас пошили в дурні, знову українці будуть вимушені їхати «рятувати» економіку інших країн, а в нас тим часом стане більше шахраїв, безхатьків й людей просто без засобів до існування. А що залишається, вітчизняний бізнес, промисловість, аграрії, не отримують нічого від держави, ні спрощень, ні допомоги, чому? Бо це не вигідно владі, вони мають заробити й відробити... Це кінець історії й це глухий кут від «Зеленої» команди, яка ж звісно все спише на COVID-19.