5dd1259427782.jpg

Правильно не мовчати, дуже правильно відстоювати свої права й демонструвати владі, свій супротив, свій протест проти законів, які на думку людей абсурдні і їх потрібно скасовувати.

Протести в Китаї, паралізували життя Гонконгу майже повністю. Впевнена, що влада прислухається й внесе необхідні поправки, а для мене найголовніше, щоб під час цих протестів не постраждали звичайні люди, які стоять за свої права й переконання, тому що вже з'являється інформація, про застосування сили...

В нашій країні все не спокійно, вже тисячі людей виходили на Майдан проти капітуляції й вийдуть ще раз, бо прийняті радою закони та законопроєкти, які можуть прийняти просто змусять в черговий раз мерзнути на вулиці, бо наша нація завжди буде сприймати продаж землі, як особисту образу, як власну біль, адже ми маємо бути володарями на своїй батьківщині, а не рабами.

Проте це не єдине запитання до влади, це не єдина точка кипіння, яка в один момент просто виллється назовні й комікам буде не до жартів, найболючіше, як завжди це тарифи, ціни, робочі місця, зарплати вчителів, медиків все що нам обіцяли перед виборами, всі ці казки, які вже згасають навіть в очах найбільших прихильників де це все?

Перші дзвіночки ми вже можемо спостерігати й оцінювати, тютюнова компанія в Прилуках, яка збирається закривати свій завод в нашій країні, виробники спортивного спорядження Head, які будують завод біля Вінниці, коли почули скільки мільйонів мають заплатити за підключення до електромережі пожалкували, що інвестували гроші в Україну, що захотіли створити тисячі робочих місць, а їх просто душать новою фіскальною політикою «слуг Коломойського». Підприємства закриваються або переходять на 2/3 робочої зміни, вимушені скорочувати персонал бо просто не витримують тиску,
ПрАТ «Дніпровський металургійний завод» (Дніпро) групи DCH Олександра Ярославського зупинив свою роботу інші ж скоротили свої потужності, проте ще продовжують працювати.

Тисячі людей втратили роботу, скільки ще втратять навіть важко уявити, а такі, як Гетьманцев просувають законопроєкт 1210 просто закриваючи на це очі з думкою лише про власні вигоди та перспективи, навіть якщо більшість цих людей переїде до Польщі, повірте ті хто залишаться вийдуть на вулиці, вимушено, проте з цілком очевидних причин.