Повернулася з відпочинку й відразу до рідного батьківського дому.

В селі за всі ці роки дійсно мало чого змінилося, люди живуть спокійніше й точно більш дружньо ніж у великому місті та завжди допоможуть в будь-якій ситуації, хоча можливо це не скрізь й нам просто повезло з сусідами.

А на цих вихідних все ж посварилися, я була в край здивована, наче люди цінують довкілля, наче завжди чисто й затишно у дворі та в хаті... Проте виявляється, що не все так солодко, коли прокидаєшся в 6 ранку від смороду за вікном й бачиш чорний дим то слів не підбираєш, навіть вихованні люди іноді бісяться..

Прочитавши лекцію про небезпеку, про загрозу від паління сміття та листя, взявши з людей обіцянку більше так не робити й давши обіцянку зі свого боку, що приїду через місяць з варіантами, що ж все таки робити з листям, та чому це так шкідливо для довкілля та й свого здоров'я.


Слово своє звикла тримати, тому додаю цю картинку, яку мені вдалося знайти, там відповіді на всі запитання, там причини й наслідки.

5d90cb6384ab7.jpg

Тому попереджаю відразу, ніяких сперечань на тему, заводи, автомобілі, фабрики нас вбивають, я сприймаю як відмазку, поки кожен не почне з себе й буде жити варварськими методами й не думати головою, яка нагадую знаходиться...