5caa839d0c19b.png

У попередній статті «Як Володимир Зеленський буде боротися із корупцією» йшлося про кроки, які потрібно буде пройти для вирішення однієї з двох нагальних проблем нашого суспільства.

Наразі потрібно оцінити як Команда Зеленського буде вирішувати воєнний конфлікт на Донбасі.

Задля вирішення воєнного конфлікту на Донбасі чинний Президент Петро Порошенко відрядив президента Кучму до Мінська, де той підписав Мінську угоду. Мінська угода складається з десятка (тринадцяти) пунктів. Більшість з яких тісно пов'язано із воєнним конфліктом як таким. Наприклад, звільнення заручників, помилування та амністії, припинення вогню, і таке інше.

Проте ПЕРШОЮ умовою було припинення вогню.

Україна цю угоду підписала, тобто від імені гаранта згодилася на припинення вогню.

Другий пункт — відведення важкого озброєння. Тобто Україна від імені гаранта погодилася на відведення озброєння.

Але є один пункт, який не пов'язаний із воєнним конфліктом як таким. Це пункт 11, про децентралізацію.

По перше, Україна підписала цей документ,а отже погодилася. По друге, децентралізація в Україні де-факто проводиться. І по-третє, саме ОРДЛО поставили таку вимогу, і не потрібно тепер Петрові Олексійовичу собі в перемогу ставити проведення децентралізації, як він це робить, бо дуже дорого обійшлася нам ця його «перемога».

Ітак, що робити Команді Зеленського щоби припинити конфлікт на Донбасі? А в нас є документ із 13 пунктів, де написано що потрібно робити.

Петро Олексійович наполягає на тому, щоб «не відступати не здаватися», «не ставати на коліна». Проте на бумазі Україна погодилася це зробити, від імені того самого Петра Олексійовича. Тепер ми і слово не тримаємо, і війну продовжуємо, і політику Петра Олексійовича «путіннападе» підтримуємо. Хоча потрібно тільки:

1 перестати стріляти

2 відступити

...

13

#зрадонька? Але ж саме на це Петро Олексійович із Кучмою погодилися у Мінську.