А давайте виберемо президентом Андрія Шевченко? Точно — не лох. Відомий в світі. Красень слов'янського типу, дружина — модель. За зріст не соромно. Яскравий приклад успішної кар'єри діточкам. Він вільно розмовляє кількома мовами, вміє досягати мети та усіх порве за Україну! А яке прізвище!

Я одна відчуваю, як безглуздо виглядає такий заклик, чи є ще невпевнені? Не хо? А чому? Вважаєте, не впорається? Кловун може, і футболіст зможе! Йому помічників підберуть з фахівців, і він потроху навчиться. Він свою команду до перемоги привів і державу поведе куди треба.

60dc416033d3a.jpg

Та чи погодиться? Професіонал відрізняється від пройдисвіта тим, що береже своє реноме та добре робить саме те, що вміє. Він не пхається керувати справжніми фахівцями своєї справи тільки тому, що вирішив помститися їм за те, що колись виступав для їхньої втіхи. Футболіст навчає грати в футбол, тому що на цьому розуміється. І результат не забарився.

Якби вава відкрив школу гри на роялі, самі знаєте чим, хіба ж ми були би проти. А тепер, після царювання, йому і таке не дозволять. Так йому і треба, ні краплі не шкода. Ані його, ані його мамдель. Бовдур, втративший інстинкт самозбереження, усе щільніше стискає пружину невдоволення. Ой, як сприсне!

Давайте вже нового скоріше, цей геть зіпсувався. Доведемо наше народовладдя до абсурду. Будьмо, гей!

Дивіться, дивіться на себе в дзеркало, приходьте до тями, часу майже не лишилося.