Я, взагалі-то, за дрібний бізнес, тому що він годує людину. В Штатах про такий бізнес кажуть трохи зверхньо «купити собі роботу». Якщо б не виховання моєї бабці-козачки, може і я б «жила на свої 2%».

Я про флешмоб " хочемо_працювати". Здається, що підхід до проблеми не з того боку. От скажіть, якби ми були всі вакциновані, чи потрібен карантин, такий довгий, безглуздий і нещадний?

Якби наше зе, чи сте, чи шми, чи ав, одним словом — лайно при владі, провело успішну вакцинацію, ми вже б відкривалися щасливо. Тому що все різноманіття проблем, які з'явилися, вирішується одним алгоритмом.

Наші, наголошую, наші гроші з бюджету взяли? Хай би заплатили за вакцину втричі дорожче, як Ізраїль. Або вмовили запустити у нас виробництво, чи вище голови стрибнули б та вигадали свою! Все одно це дешевше виходить і на користь усім.

Але ж кожен бізнесмен в душі мріє бути на місці Епіцентру, тому що just business. Чому Колі велюру можна, а вам ні? Трясця! Нікому так не можна!

Якщо дозволять працювати, люди не хворітимуть? Буковель продемонстрував, як це може відбуватися. Мені таке не подобається.

А чому, коли країна почала здригатися на ковідних ліжках, бізнес не волав: рятуйте нас вакциною? Тому що більшість досі міркує, яка вакцина гідна його тіла. А особливо розумні, як моя колишня знайома, ще і остерігаються чіпування, бл... Це з тих, хто за зе голосував. Запитайте хворих, вони жалкують, що не вбереглися? Сумно, сумно бачити таку недалекоглядність. Країну віддали на поталу цинічних брехунів, які своєю злочинною діяльністю вбили тисячі людей і це ще не кінець. Ніхто не бачить зв'язку? Не те ви, люди, вимагаєте.

Чому всі бідні? Бо дурні.