Чули? вава хуйла запросив на дамбас, каже, він готовий. Це він навмисно зробив напередодні звернення чахлика невмирущого до свого федерального собранія?

І що? — «дамбас, так дамбас» — скаже хуйло. І як приїде, та як задере бубочці сорочку і цьомне його в животик. Він так це уявляє?

Це ж як потрібно було злякатися, причому на усю ОПу (чи хтось ще думає, що тексти вава сам пише), щоб наговорити аж одинадцять хвилин, аби наприкінці таке бовкнути? Зате згадали і Армію, і Волонтерів, які у нас найкращі. А що ж ви, курви, раніше думали, коли Ріфа та дівчат ув'язнювали? Може, зрозуміли, що тікати нема куди. От і в Молдову чи Грузію вже зась, бо і там насрали. А не треба було лізти до найвищих щабель влади. В — відповідальність.

Хоча, з особистих практичних міркувань щодо рашистської агресії: поки всі, так звані, політики у білих пальтах, ще аналізують на ТБ, а не дриснули по всяких польщах — можна кулемета з городу ще не викопувати.

P. S. От мені цікаво, з огляду на те, що вся країна в глибокій дупі і це ще не кінець, цей бла-бла-бла-Зе-нь може сказати: «хоч пожив, як президент»? Щось я не впевнена. Перелякус перманентус отруїв усе задоволення. Він почав сцятися ще до дебатів, та жадібність не дала йому зупинитися.

Моя баба Вася казала: глаза яма, в гузні дна нема