«Він (локдаун — прим. моє) також більш лояльний у порівнянні з тими заходами, які впроваджуються в інших країнах. Однак ми збиваємо відразу хвилю зростання кількості хворих після новорічних свят і паралельно прискорюємо отримання якісної зареєстрованої вакцини, схваленої ВООЗ», — заява вави. Ти сам зрозумів, що сказав?

Які заходи в інших країнах менш лояльні? Масова вакцінація від COVID 19, мабуть. Гірша за розстріл.

І ще питання — як та чим? ЯК збиваємо та ЧИМ прискорюємо? Чи, можна, навпаки. Чим збиваємо та як прискорюємо? Невже, локдауном?! Зацініть силу логіки. Усе вірно — закрили очі долоньками, і все, ми в доміку — йди геть, страшна пошесть, а, ти, вакцино, прийди! Яку саме вакцину прискорюють, ще не відомо, наразі. Та інформація, що просочується про походження призначених пересічним вакцин, лише лякає. Саме в цей час розгортається шкандаль стосовно того хто, коли та наскільки замазаний оборутками з вакциною та її підробками. Але «ми будемо всіх бомбіть»(с), і, щоб вакцині не заважали на дорозі, тре розігнати всіх по хатах, хай сидять, не створюють заторів, ось вона і прискориться. Хіба ж він не бубочка?

За спостереженням останнього часу можна зробити висновок, що наше щастя не те що часто не «думає тактично в інтересах України» (с), а, взагалі, починає думати лише тоді, коли в нього дрючком потикають. І схоже, що кожного разу, починає зі слів «халва, халва», і лише, коли солодко в роті не стає і само не розсмокталося, підіймає повіки. Раптом, хтось вирішить, що в нас «державний егоізм»(с)? І, боже збав, якусь спонтанність утнути! Чомусь, усі експромпти вави сінонімуються лише зі — знов всрався. Та він нас не хоче чути. В нього все добре. Поки.

5ff82f5d589db.jpg