Скажить мені, що я вирвала це з контесту

А раптом, ми б побачили серед гарних, з укладками, несвідомих діточок доньку загиблого Журавля? Як їй людина, від якої залежав порятунок батька, з лагідною посмішкою на пиці, пояснює:

«Знаєте, ви ще маленькі, і, можливо, не до кінця розумієте, чому так відбувається. Але зараз мусите точно знати одне: українські захисники — найкращі у світі, вони сміливі й дуже-дуже сильні. Та, на жаль, так стається, і декого з них Бог забирає до себе на небо. Найкращих і найвідважніших.» (С) Ні хуйло, ні орки, ні недолуге гівнокомандування проти агресії кровожерливої сусідньої країни — у всьому винен Б-г.

Що тут скажеш? Краще б я пішла на вулицю дивитися на те марнотратство, коли гроші, які можна було б віддати на добро, просто спалахують в небі кольоровими вогниками. Прямий канал мене підставив. Я побачила, як крізь варту йде такий собі недомірок, підіймається по сходах, його піджак плотно обтягує чималенький тухіс, а піка з минулого року, така, що довелося домальовувати мужнє підборіддя (чомусь згадую подібний грим у Али Пугачьовой). Можна розбирати те, що зіграли на обличчі, яке завбільшки з тухіс, залиті очі, ніс, який подовжився від постійної брехні, вуха, які загострилися від остраху. Втім:

В свідомих країнах забороняють використовувати дітей в рекламі. Все. На цьому крапка. Він та його посіпаки — просто покидьки. Немає сенсу шукати діаманти в гної.