Про інспекцію всі чули — ствердження. Як це було повідомлено та розтлумачено — питання. Це не довго, подивіться: https://president.gov.ua/news/shodo-inspektuvannya-v-rajoni-naselenogo-punktu-shumi-63461?fbclid=IwAR25vWOWN4gqVdK6oYHzfZDF0OgEbKv85uEqMmf5_ZOjdy8dmVQdVxN-qmU

От я ніколи не читала, щО там за ваву якісь сценарісти недипломовані пишуть. Мені це не цікаво, досить того, що я ненавмисно натрапляю на дешеві відосіки.

З Офісу Презедента в неочикувано жлобській манері, мені, дорослій людині, яка (раптом) трохи розуміється на дипломатичному протоколі, пишуть, що ми не так і не з тими Україну боронили. Це поки хтось аж чотири рази, самі знаєте, що зробив! Хоча міг би використати свій шанс на користь держави. І мав би досвід та повагу, а не те, що зараз.

В мене до інституції Президента України існує певна повага, тому що це підтверджує незалежність моєї країни. Однак, виходить, офіційний формат, який предбачає ввічливе ставлення до громадян і який існує, наприклад, в Мовленному етикеті чи Кодексі спілкування, вже на поважається? Хто дозволив додавати зневажливі вислови в офіційні повідомлення від імені президента всієї країни? Зато виродків, які зі зброєю розривають нашу країну, вбивають її захисників, називають людьми. Та ще й закликають Росію приєднатися до спільних дій.

Найогидніше те, що він виступає від імені України, видає свої думки та вподобання за думки України. Я йому такого не дозволяла та не подарую

Щодо інспекції:

5f593a13321c9.png

Прев'ю — фото до посту Олексія Петрова, він там добре сказав.