Запливші очі бігали та не відображали того тексту, який сьогодні гундосило в маску це-зе. Час від часу вони витріщалися, ніби їх власник намагався прокинутися. Та все одно — картинка не співпадала ані зі звуком, ані зі змістом.

Це дуже важко, розказувати щось таке, що є неосяжним для коміка Зеленського. Людина, яка не читала книжок, що формують світогляд (а, може, і ніяких), яка розуміє лише силу бабла, і це було головною метою життя, раптом зіткнулася з тим, що в світі існує гідність. Грати гідну людину в нього пагано виходить, скочується постійно на пихату.

Середній актор, брехливий менеджер, боягуз з очами, позиченими в Сірка, прогундосив сьогодні про те, що «завдання – захищати не одну людину, а захищати 40 мільйонів»(с). В масці пикою не дуже пограєш. Банальне «очі — дзеркало душі» працює на відмінно, хтоб подумав?! Лялька, яку покидьки підсунили на президента, зламалася дуже швидко. А на що вони розраховували? Якщо постійно юзати, ставлячи надскладні завдання, типу: зіграй батька нації або сміливого головнокомандувача, моторчик, зібраний з некондиційних запчастин, посипеться. Догралися

5f58f8b4124a9.jpg