Чи варто саме в неділю писати про політику? Коли притисне, який це саме день буде неважливо.

Турбує мене призначення цього бувшого комуняки. Я б не покладала на нього надію. Щоб піднятися по драбині політичної кар'єри при совєтах, потрібно було йти по головах, і це ще лайт версія. Серед тих, хто видряпався нагору, немає жодного, жодного порядного! Він обрав незалежність? Авжеж: «Краще бути першим у галльському селі, ніж другим у Римі.»(с) Очікуваних люстрації та здорової конкуренції не дочекалися, нажаль.

Кравчук — хитрий та підступний демагог, якщо хтось не помітив. Його влаштовує олігархічне правління, звідти йому завжди підкидували шматки за підтримку. І сьогодні, ця кампашка налаштована на здобуття гарантій безпеки коштом здачі української незалежності.

А що нам? Ми знов призвичаїмося до життя без майбутнього. Проте не будуть гинути люди. Бо не всі згодні жити, як в Ізраїлі, де війна безкінечна, сказали мені. Так навіщо було розпочинати?

І ось ти стоїш така, у вишиванці, сповнена гідності та рішучості до звитяги, серед купки однодумців, як тобі здається, а вони вже зробили свій вибір і кожен дивиться у свою сторону.

Ота хитродупа зелена шобла візьме ізмором, ухитає та круг пальця обкрутить, не встигнеш оком змигнути, як ти знов в совку з усіма його принадами.

Тому сьогодні дуже важливо стежити за руками пройдисвітів: правова демократична держава не входить в їх плани. І, хоча, люди і в гірших умовах живуть, я цього ні собі, ні своєму сину, ані кому іншому, не побажала б.

Прев'ю

https://site.ua/dima.gapchinskiy/30056-zeleniy-koridor-peremirya-zelenskogo/