Напад на Музей Гончара заступив страшну подію в Кагарлику. Здається, що в обох випадках ніц нема спільного, окрім відвертого та цинічного нехтування законом. Але це не так.

Поліція. Нова поліція, появі якої ми так раділи. Вони здавали тести, худли задля потрапляння до найкращих підрозділів, стали охайними і чемними. Це було в 15 році. Грузинські інтелектуалки та красуні поїхали. Лишився Аваков. І залишилися ті, до кого не дісталася реформа.

Ті поліціянти, які сьогодні приїхали до Музею і не зробили нічого, аби захистити Права Людини, які має гарантувати держава згідно до Конституції України, вони — друзі тих нелюдив з Кагарлику.

Жінка, яка мешкає в Кагарлику, в обговоренні події написала, що таке було не вперше, що це — система (sic!). Люди не звертаються за допомогою, бо знають, що в поліції прикривають один одного. Страшний вирок царині Авакова.

В Грузії, коли оприлюднили випадки зґвалтування ув'язнених охоронцями у Глданській в'язниці, у відставку пішли міністр внутрішніх справ та міністр з виконання покарань. Це також стало одним з приводів поразки Саакашвілі на виборах. В Кагарлику теж звільнення. А хто відповість за систему?

Щось я не дуже впевнена в тому, що на Майдані наша поліція буде стояти поряд зі мною.

5ecd5e4772a64.jpg