От не хотів знову писати на тему мови — язика.

Тому напишу не про мову і язик, а про те, що всередині сидить.

Ще раз. Для альтернативно обдарованих,які не вміють читати — НЕ ПРО МОВУ І ЯЗИК.

Тому попрошу не спекулювати тут в коментах стосовно русского язика і української мови.

Стаття про ІМПЕРСЬКЕ СОВКОВЕ ПРОПАГАНДИСТСЬКЕ ЛАЙНО В ГОЛОВАХ , ЯКЕ ДО ЦИХ ПІР НЕ ВИТРАВЛЕНЕ ІЗ МІЗКІВ НАВІТЬ ПРИТОМНИХ СУЧАСНИХ ЛЮДЕЙ — ПАТРІОТІВ . ПРО УЯВНУ ВИЩІСТЬ ОДНИХ ПЕРЕД ІНШИМИ ЧЕРЕЗ СПОСІБ ВИДАВАННЯ ЗВУКІВ ІЗ РОТОВОЇ ПОРОЖНИНИ, АБО ЧЕРЕЗ МІСЦЕ ПРОЖИВАННЯ.

(Я змушений був дописати вище цей абзац, бо упороті коментатори- субскрибенти такого вже нашкрябали, що моторошно читати. Тепер получилося що всю сіль розказав перед самою думкою. Ну та нічого- може то і на краще, бо бачу,що не всі розуміють про що я тут розказую.)

Для початку старий совковий анекдот (завчасно прошу вибачення — то не я придумав і не хочу нікого образити. Просто анекдот розкриває тему).

Викликають Соломона Абрамовича в КГБ (комитєт госбєзопасності в СССР)

Слідчий КГБ: «Соломон Абрамович, скажіть, чому Ви хочете виїхати із нашої прекрасної країни СССР в Ізраїль? Вам тут погано живеться?»

Соломон Абрамович : «Ні, мені тут непогано.»

Слідчий: «Так в чому причина? Що вас спонукає до виїзду?»

Соломон Абрамович: «Та я вже і забув що...»

Слідчий: «Може у Вас квартири немає? Може в цьому причина?»

Соломон Абрамович: «Та ні, є квартира. І у мене і у дітей. А причину я якось забув...»

Слідчий: «То може робота погана? В цьому причина?»

Соломон Абрамович: «Та ні, робота хороша. І у мене, і у дітей. Причину якось вже й не згадаю...»

Слідчий: «То може автомобіля немає? В цьому причина?»

Соломон Абрамович: «Та ні, є автомобіль. І у мене і у дітей. А причину забув...»

Слідчий: «Так що тобі не так ж**овська морда?!»

Соломон Абрамович: «Ось! Згадав причину!!!»

Мої дорогі «російськомовні» українці!

В теперішніх реаліях війни «русского міра» проти України, я дуже ціную і поважаю ваш патріотизм. Реально в захваті від нього. Не очікував, скажу чесно. Щиро вітаю ваше бажання захистити Україну і ваші кроки спрямовані на те щоб ваші діти користувались українською мовою.

Правильний вектор руху заданий — через років десять ваші діти будуть україномовними і нашому народу не загрожуватиме зникнення .

Але коли чуєш чи читаєш від моїх російськомовних знайомих про «вишивату», «шароварників», «салоїдів», «селюків», і решту засмоктаних штампів російського совкового агітпропу, то все одразу змінюється і ми перетворюємося в того самого «Соломона Абрамовича» і «слідчого КГБ».

Коли я це чую від ватника-сепаратиста, то я не здивований.

Це його стандартна пропагандистська «накачка», своєрідний «код ненависті». Щоб легко і радісно пороти животи «бандьорам», легко і із задоволенням відрізати руки із татуюванням тризуба, чи гамселити берцами по голові тупих недолюдків-хахлів-салоїдів. Таке своєрідне «розлюднення» супротивника, позбавлення його людських рис і зведення його до рівня унтерменша і безмозкої і огидної тварини. Щоб рука не здригнулася натиснути гашетку чи заширяти ножем.

А коли це лунає від «російськомовних українців», то відчуття як в кіно — коли живіт твого, щойно приємного і розумного співбесідника, репає і звідти вилазить Чужий із радісним криком: «Тагіл !!!!»

Невже ви всі носите всередині оті личинки «русского міра» із його зневагою до українців і намаганням «опустити»?

Адже не можна розказувати про свій патріотизм, про підтримку українського, і одночасно зверхньо плескати по плечу кумедних тваринок-хахлів-салоїдів -шароварників і зневажливо плюватися з висоти свого «шляхетного російськомовного висококультурного міського» походження.)))

Чим ви тоді відрізняєтеся від тих же сепарів в Донецьку чи Луганську? Місцем проживання і все?

Одразу згадується фраза шанованого російськомовного патріота України про «полосатоє братство».

Або хрестик зніміть, або труси вдягніть.