Вже дожився до того що читаю черговий «маніфест» російськомовного патріота України.

Цитата(вибачте): «Почему-то всегда к этой дискуссии, мы, носители русского языка, подходили со стороны обороняющихся. Будто мы в чем-то виновны. Пришло время рубануть по мовосрачу хорошей и внятной полемической пиздюлиной.»(https://site.ua/yaramatjushyn/2789-manifest-russkoyazychnogo-patriota/)

Як і годиться із матюками і агресією. Так щоб «рубануть по мовосрачу» ! Тут і про «раскол» і про «русскоязичних героєв- окопніков» і т. д.

Воно канєшно приємно,що у нас всі патріоти. Тіко чому так агресивно? Вам що,забороняють спілкуватися російською мовою? Чи може в магазинах не обслуговують,з кафешок виганяють ? Чи може радіо -шансон заглючило в приймачі? Чи тєлік перестав показувати улюблені жарти російськомовних «культургерів» про тупих хахлів-селюків-свинопасів в засцяних шароварах?

Подивився.

А на цьому каналі? А тут? А тепер тут...

Фффух! Слава Богу ,показують і далі. І газетку «Вєсті» безкоштовно роздають. Чисто із гуманізму.І радіо -ефемка вночі і вдень язиком настоящєго патіотізма бухтить.

А то я вже злякався. Значить у вас все в порядку із задоволенням своїх культурних проблем.

Бо я вже ,грішним ділом, подумав,що поки ви там в окопах своє життя кладете за Україну,тут в тилу хахли-дезертири і прокляті україномовні диванні вояки задумали вас святого позбавити.

Як же ви без улюблених московських серіалів і попси з лабутенами проживете? А як з Макарєвичем бути?! Капєц,скажи,що це бидло україномовне задумало?

І головне коли?! В той час,коли треба всім разом об'єднатися проти ворога!

Нічого святого нема...

От я вчора дивився телевізор. А там на сцені(канал 1+1) якісь дуже інтелігентні і сучасні молоді хлопці показують «сценку гумору» якогось чергового «кварталу». Звичайно всі розмовляють російською мовою. У одного ніби дзвонить айфон,він вмикає і звідти чується пришелепкуватий україномовний голос :"Галя! Ти свиням дала?" Зал сміється.

Артист красивою російською мовою пробує пояснити тупому хохлу в тіліфоні про Галю і про свиней. А той знову: А курам дала? Чи тільки свиням?" Зал знову лежить.А чо,смішно ж.

Син подивиться і скаже: " Тато,ну для чого мені розмовляти твоєю українською мовою,коли це мова свинопасів? Мені соромно.Он російськомовні всі з айфонами і на сцені,а українці свиням дають".

А тепер розкажи мені хто саме розбрат на мові робить?

Митці срані,бандерлоги-селюки порепані.

Так вони,падлюки,не хочуть споживати пропагандистський продукт з країни -агресора!

Терпіть,казли,у нас же війна йде!

А те що українського все менше з кожним днем- так самі винуваті.

Робіть свій продукт української творчості кращий,от тоді і подивимося!

Дійсно,а давайте робити якісну українську творчість!

Бо те що ми зараз робимо і показуємо в Кракові, Амстердамі, Відні і Торонто — то відверте гавно і в підметки не годиться "лабутенам", "гаспадам афіцерам" і "двом кусочєкам калбаски" !

І тоді її, цю нашу нову і якісну українську творчість обов'язково,ну просто обов'язково покажуть по телевізору,де власники є не українцями

І російськомовні ведучі перестануть розказувати хахлам про сало,шаровари і свиней,а замріяно будуть дивитися на нашу українську творчість і втирати скупі сльози захвату!

А музичні редактори каналів і радіостанцій відмовляться від відкатів із російського продюсерского центру,бо патріотизм дорожче за всякі гроші...

От ніби ж ви вже великі дітки,а в казочки вірите.))))