5bcedb252a6b0.jpg

Одразу, скажу що заголовок не відповідає вмісту моїх думок, але привернути увагу все ж хотілося, трохи схожа в цьому плані на наших журналістів, хоча мені за це ніхто й не платить.
Отож, українці найкращі й найталановитіші люди на всій планеті, тут немає жодних сумнівів, молоді люди, які створюють свій бізнес, які показують усьому світу, що ми маємо свою позицію,маємо свою незвичну на будь-яку іншу культуру заслуговують на визнання.
В погоні за дорогими брендами більшість українських жінок, витрачає скажені гроші, купує не річ, а логотип, щоб показати себе на роботі, або вечірці?! Для чого це все не розумію, моє головне правило, щоб було зручно й комфортно. Тому коли читаю подібні новини, що дівчата із Закарпаття створили новий жіночий бренд та ще й з натуральних матеріалів, знаєте ще більше пишаюся нашою країною, яка вирощує таких дітей. Хочу спробувати замовити, хочу не тільки розповідати, що я eco-friendly й стараюся дотримуватися правильних звичок у ставленні до довкілля,а ще й підтримую вітчизняного виробника, який теж розуміє як це важливо.. Браво і дякую Вам...