- Чому націонал-соціалістичний режим Гітлера завзято називали «фашистським»?

- Як давно ви були у в'язниці і що знайшли там хорошого?


А почнемо з другого питання. Воно має змусити людину зніяковіти, змусити серйозно задуматися. Адже ніхто в тверезому розумі не може прагнути ув'язнення. Особливо це помітно на «любимих» слугах народу типу Добкіна, Насірова, та решти, які раптово падають в «серцевий непритомність» та обертаються в картату ковдру. Вони роблять все, не просто щоб не потрапити туди, більш того готові на будь-які самоприниження щоб навіть близько не бути асоційованими з злочинним способом життя. Адже очевидно ж що не хочуть і ще як не хочуть!

5aeee735a035c.jpg

Тоді скажіть мені будь ласка, чому навколо нас так багато «простого народу» який зовсім не так негативно ставиться до в'язниці. Вони міряється термінами і хизується своїми знаннями «фені», вони з радістю слухає блатняк, називаючи його шансоном і спілкуються з тими, хто не такий як вони так, як ніби будує «шістку на параші». Що це? Як можна пишатися злочином? Егоїстичні думки і культ страху; ненависть до тих, хто розумніший і приниження встали на їхньому шляху — ось парадигма їх життя. Вони навколо і їх дуже навіть немало.

Ну так, звичайно, як же можна забути перше питання. Що ж таке знову когнітивний дисонанс! Адже це не пов'язані питання, да? Але відчуття схожості у внутрішньому ставленні до цього дисонансу просто разюче!

Невже складно було назвати нацистів нацистами і не змішувати все в купу. Так, я в курсі що їх все-таки називали нацистами в тому числі. Але чому, чому ж саме «фашисти» стало практично прозивним в «союзі», при тому що тих самих фашистів в загальному то особливо і не бачили? Нацисти — так, були, та так теж говорили. Але загальним все ж стало слово, фактично не має ніякого відношення до «союзу». «Фашисти» напали в 1941, Війна — «велика і вітчизняна», «фашисти — програли в Сталінграді і на Курській дузі», ці всюдисущі хлопці навіть примудрилися захопити Вільнюський телецентр в 1991 і розіп'яти спалених заживо хлопчиків разом зі снегирями в 2014. Вони всі — фашисти. І адже все слухають і бачать в своїй голові головне — яскраву картину: безіменних чоловіків в чорних Хьюго-Бос, які творять все це неподобство. І тому відразу знаходяться «антифашисти», ті хто насправді чхати хотів на свободу та на життя інших. Створюють загрозливі та провокаційні ситуації, бо зловживання для них це норма поведінки, хоч і прихована.

5aeeeb1f04ca9.jpg

«Фашисти». Термін, міцно увійшов в ужиток саме в «союзі» і витіснив «націонал-соціалізм» щоб не відповідати на незручні питання, приховати їх. Саме «Советский Союз» створив яскравий негативний образ агресора, який не має фактично відносини до нацистської Германії, яка була засуджена саме за свій режим. А от про першопричину та «матінку» — комунізм не прийнято згадувати в конотації агресора та злочинця. Чому так? Бо свого часу винні так і не були покарані. Не зважаючи не те що ступінь вини був більшим. Бо підписали світову угоду і на світовому рівні виправданням є Ялтинсько-Постдамська угода із «совком», але 20 Березня 2014 року її повністю зруйнував РФ, ставши абсолютним агресором. Який нахабно та взявся за руйнацію світу та знищення людей, вперше за 70 років — відкрито.

Комунізм-соціалізм (1917-20...) та націонал-соціалізм (1933-1945). Обидві первинно зародились в голові Ульянова.

Засуджено лише один, при чому менш жорстокий режим.

Одна з імперій яка розпочала Другу Світову Війну й досі має право вето в ОНН, у міжнародній організації створеній для вирішення складних питань та запобігання війнам. Хоч і трохи зменшилась з 1991 року, але стала лише трохи менш небезпечною та набагато більш зухвалою та ще більш брехливою.

Територія яка сто років де-факто стоїть за культивацією агресії на планеті Земля, є ідейним першоджерелом найкривавіших режимів 20 сторіччя, все ще безкарно знищую людство.