Богдан Богданович Путюк народився 7 квітня 1962 року в Кіровограді (нині Кропивницький) в родині держслужбовців, і з дитинства мріяв про служіння Державі. Майбутній полковник СБУ в свої молоді роки вже знав про небезпеку, яка чатує на його любу країну. В буремні часи здобуття Незалежності він змінив небезпечну, хоч і невідому нам роботу із економічного захисту України на важку стежину політика, і став заступником мера свого рідного міста. Але мить настала, і він зрозумів, що не лише рідна Кіровоградщина, а уся країна чекає на нього!

На відміну від суперників Богдан Богданович Путюк має цілісну сформовану стратегію – План, що виведе Україну з безодні, поверне їй минулу велич, підніме з колін та відкриє неосяжні горизонти! Україні, яка бореться з одвічним підступним ворогом, потрібен він – сильний лідер!

Путюк не допустить, щоб чвари розкололи Україну на частини! Стримана сила – ось його стратегія! Сильна влада, яка допоможе подолати недоліки парламентаризму з його постійними порожніми балачками та неприхованим цинізмом – ось його мета! Депутати мають працювати на Батьківщину, а не обслуговувати приватні інтереси своїх власників!

Путюк забере у олігархів награбовані багатства, і наш газ, наша нафта, наше вугілля, наші чорноземи почнуть працювати на народ, а не на їхню кишеню! Вкрадені у держави телеканали буде повернуто їхнім справжнім власникам – людям, і почнуть розповідати правду!

Путюк підтримає українську родину. Він збереже традиційні цінності поваги до старших і виведе Україну з демографічної ями, в яку її загнало покоління безпринципних політиканів. Християнські орієнтири та важливість сім'ї – ось що ми протиставимо розбещеності та аморальності! Українська демократія має власний шлях і не потребує вказівок закордонних можновладців та місцевих грантоїдів у них на платні. Годі принижуватись!

Путюк дасть відсіч зрадникам, що денно і нічно шакалять біля закордонних посольств, тим, хто цінує власний народ та його потреби нижче за нав'язані нам ворожі неоімперські гасла!

Путюк зміцнить армію та спецслужби, які стоять на сторожі нашого спокою! Минули вже часи, коли воїн та офіцер були посміховиськом серед людей. Путюк дасть їм гідний дохід та почесть! Наші військові сили – це наша гордість! Спираючись на їхню міць, Путюк вижене агресора з нашої землі, поверне Україні несправедливо відтяті Кубань та Білгородщину і примусить польських шовіністів згадати, що не варто зв'язуватись із нащадками козаків!

Путюк дбає про науку!

Путюк дбає про освіту! Про справжню українську освіту, завдяки якій діти матимуть змогу знати справжнє – гідне! місце України в світі! Патріотизм – основа навчання!

Путюк не забуває про культуру! Весь світ має переконатися, що українці – найкращі в усьому!

Путюк – це наш єдиний вибір! І це зрозуміло. Адже головна чеснота Путюка в тому, що він – Українець!