На Святій горі Афон почали вакцинувати від коронавірусу ченців і співробітників монастирів. За перший день кампанії щеплення зробили 36 особам

19 березня катер грецької Берегової охорони Греції доставив на Афон перші 400 доз вакцини американської компанії Pfizer.

Відповідно маю питання: коли владика Павел (Лебідь), Агафангел (Саввін) або патріарх Кирило вакцинуються. Чи може православні владики з УПЦ МП є більш благодатними за афонських ченців тому не потребують вакцин.

Не наполягаю на російській вакцині, але хотілось би, щоб православні з Московського патріархату показали приклад, як дбати про здоров'я.

Цікаво, чи не було якого пророцтва щодо американської вакцини та Удел Богородиці, нагадаю, що Києво-Печерська лавра один з чотирьох земних уділів Присвятної Діви Марії

Нагадаю, що кілька українських релігійних лідерів щепилися проти COVID-19 залишковими дозами вакцини Covishield.

Зокрема це були глава Української Греко-Католицької Церкви Святослав (Шевчук) та Архімандрит Михайлівського Золотоверхого монастиря Лаврентій (Живчик) (Православна Церква України) та головний рабин міста Києва Йонатан Маркович.