5d62a8a83069c.jpg

Нова влада, а методи, які були протягом всієї незалежної історії країни, все під себе, все для своїх й розвиток свого бізнесу. Стало зрозуміло, що губернатор Запорізької області точно розпочне боротьбу з одним олігархом заради інтересів олігарха котрий привів «Зелену» команду до перемоги.

Вибори визначили наступні п'ять років розвитку країни однозначно, коштували вони Коломойському великих грошей, які потрібно повертати, а як це робити?! Дуже просто скрізь назначити своїх, провести ще й місцеві вибори, а на фоні народної любові, яка поки що не згасла перемога більш ніж очевидна. А в Запоріжжі й так не люблять мера, не любили Бриля, а зараз губернатор бізнесмен, котрий не був ніколи політиком, а значить про нього нічого не відомо та й компромат знайти важче, тільки зв'язок з Коломойським...
І це тільки Запоріжжя, апетит Ігоря Валерійовича всім відомий, країни буде мало...

Мене війни між олігархами в країні мало турбують звісно, от тільки питання в наступному, чи не вплине це на людей, чи не буде скорочень, чи не буде закриття підприємств? Просто поділять між собою хтось скаже та нічого не зміниться, а звідки така впевненість?!

Одне ясно на даний момент, поступово інтереси одного стають переважати над надіями та сподіваннями мільйонів...