Люде, чи виділи'сте провдиві цуда? Як нє, то я вам повім де мож на них сі подивити на живо! Отож, їдете свєтов Галичинов, троха вправо, далі вліво, а потомка валите гет просто і знов за кольцом направо, но і маєте цуд місто. Передмістє Млинок сі називає, фист ладна місцина, я вам скажу. Всьо ту є, люде, всьо, шо душа си забажає.

Раджу зразу йти сі подивити на Ратуш, бо то є найатракційніша будова в цілім районі. Тіко мусите взєти си пропуск, бо муніціпали-ексгібіціоністи з дротом в руках ту фист суворі і так просто можут не пустити. А ту вежу з дзегарком зара ремонтуют професійні альпіністи, котрі підкорювали Кіліманджаро, Ельбрус і Пізанску Вежу по п'яні. На тім же ж пляцу, шо дбайливо викладений бруківков Кличка, є свіжовикопане метро. Його ви зразу пізнаїте по елєґанцкій цвинтарній огорожі. Шо там є в тотій пивниці наразі ніхто незнає, бо ше го до кінцє не отворили. Я си мислю, жи то бде єкісь надсучасний об'єкт для потреб містян на випадок закриття розливайки, шо наразі функцйонує в андеграунді на вул. Шолом Алейхема.

В Ратуші цього надзвичайного міста засідають професійні жонглери земельними ділянками. Заступники-ілюзіоністи в єднім моменті перетворюют гараж на повноцінну віллу і переконливо тулять цю інформацію людьом з позавладних габінетів. Хронічні депутати зі своїми позафракційними друзями кажної сесії проводят смертельні номери із засовуванням вказівного пальцє в ніс оден одному в перервах між засіданнями. Чиновники-еквілібристи на кількох посадах зустрічаютсі ту частіше, ніж гриби-підгазетники в Парку Нановонароджених. До речі, в тім парку, як і в решті інших, ви можете увидіти єдину в світі живу скульптуру Пісяючого Туриста під кажним третим деревом. І не єдну.

Но і я вам скажу, шо дуже делікатні посадовці в тім місті жиют, бо неординарно реагуют на простих людий. Недавно єден такий оголосив себе потерпілим від свавілля громадських активістів, сів в самальот і полетів моцно терпіти в країну пірамід і Хеопсів.

Сільзавод, збудований ше за царя Нерона, досі ефективно, з гонором і з допомогою небайдужих містян, відбиває атаки податківців на батарейках та спокуси єнчих владних мужів. Невидима сміттєсортувальна станція під керівництвом дресированих обранців тиж є неабияков атракційов цього дорогого, в усіх сенсах, міста. А ще ту є басейн, плавно протікаючий в майбутній боксерскій зал, шо тиж прикрашає монумент слави нинішної влади. І то ше не всьо, люде, але наразі вам і того доста. Приїдьте і самі сі подивіт.

Проблєма тутка лиш єдна і велика — кіко тому містови літ? Бо єдні кажут, жи шіссотпарканайціть а другі, шо мало не тищу! О! Но а то є фист важливо, люде! Бо всьо в тім місті є, люде, всьо, шо душа си забажає! Крім дати народження.

Завше Ваш, Яків Кутовий