59a9b05866544.jpg
Вчителям не читати, бо зара я вам запєрдолю дуууже злий допис. Про то, курва, як тре жити, але чось ми так Не живем!

Но бо нинька Перше Вериснє — ніби має бути саме той день, коли хтось там ніби повинен звідкісь видобувати знання. Але то зовсім не так, курва, бо сьогодні ніхто нич не робит. Но бо всі стоят на тотих лінійках, слухают, як мер (можете замінити на будь-кого, суть не зміниться) вчергове обіцєє зробити те, що повинен робити і БЕЗ обіцянок. І знову ж таки — ніхто сі не вчит, курва. Тіко цілий день мелют бздури. А потім тати-мами наймают репетиторів, бо дітині вчитель не дав знань. О! А репетитор дуже часто оказуєсі тим самим вчительом, котрий мав би тоту дітину в ШКОЛІ вчіти! Або колєґою того вчителє!
А перед свєтом всі лазят по місту в пошуках квітів, чоколяди і коняків. Далі, після лінійок, тоті, кому то всьо спрезентували, шукают, де би ше потєгнути сотку-другу, або й залити пашчу, зблюватись остаточно і затишно заспати на колінах якоїсь хімічькі. А вчитель праці, після дози, обовізково стане вчителем співів, нє? Скажете: не всі такі? Погоджусь! Але вистачит і одного такого прикладу, щоб відбити бажання ходити до школи.
Тепер си уявіт такво, люде! Ви наймаєте плиточника, шоб він зафігачив вам у ванній плитку. А він місяцями розмазує клєй по всій хаті, бухає кажної п'єтниці, свєткує день плиточника, штукатура, маляра і пиздобола,а ви все їдно мусите му за ті дні платити. А ви весь той чєс терпляче сі миєте в мидниці на кухні. Потім він, з горем пополам, виконує своє завдання і ви си мислите, шо то всьо, але то, курва, знов не так, люде! Бо потомка ви мусите касанути ше й такому ж «репетитору», аби він за тим сраним майстром попідтирав всі його ґанжі. А ше через рік приходе ше єден такій і перероблєє все по новій. Файно, нє?

Я тиж ходив до школи, люде, і то була попєрдольона система, і таков вна сі лишіла. Ніц сі незмінило за десяткі літ, НІЦ! Лінійки, квіти, промова директора, оплески, п'янка... день вчитилє, квіти, промова дурня з відділу освіти, оплески, п'янка...
А тому — З Днем ЗІЗНАНЬ вас, люде!
Зізнайтесі, хоча б собі, шо шо в День Знань ніхто сі не вчит, а замість проплачених з нашої кєшені, принаймні, п'яти уроків, ми маємо цілий ф'ют!!!


ВЧИТИ ДІТИЙ КОЛИ ЗАЧНЕТЕ, ГА?

Завше Ваш, невдячний учень Яків Кутовий.