Є в мене такій лайфхак, люде. котрим хочу сі поділити. Може комусь сі придасть, нє ? Річ в тім, шо моя Ядзє є фист файнов кубітов. То значи ідиальнов !!! І тому чєс від чєсу ми з нев сі сварим. Но а я, як порєдний хлоп завше, після кажної клутні, купую їй за то якійсь ладний вазонок. То значи, жи раньче КУПУВАВ, Зара поясню, чого більше не купую.

Єдного разу прийшла ми в голову мисля, як то уникнути зайвих витрат. Всьо було, як завше. Ядзє прийшла до хати після роботи, розмова між мнов і нев була нереальним досягнинньом на той момент, але на столі стояв вазонок. Як і попередніх пітнайціть раз, вна ним пєрдольнула у вікно з криком : Вар'яте нибесний, мині від тебе ніц не тре !!!
Але вікно сі не розбило, бо завчасно було мнов відчинене. І тому квітка радісно полетіла донизу, де на ню чекав мій луччий друг Миросько Дайгривню, з сусідного під'їзду. Він чотко злапав її, а за нев і, попередньо обіцєне мнов пиво і гонорово пішов домів. Ядзє ше якійсь чєс поверишчєла, але за півгодини їй стало шкода квіткі і вна попинзлювала на низ ї р'ятувати. Звісно ж нич не найшла і прибігла вся в сльозах, шо я така зволодж, шо фауну я не люб'ю і через мене півсвіту сі лишит без радісних хвиль спостирігання за пєстіками та тичинками.....
Але якось я ї розрадив, всьо стало на свої місця і ше довго сі тішив такім танім способом примирення, аж покі вна не похвалиласі своїй коліжанці знимкамі вазонка, шо якій в неї файний хлоп і всяке таке.... І коли та, втрете увиділа той самий горшчік і всьо про то повіла Ядзі,то Миросько зразу сі позбув дармового пива раз на тиждинь, шонайменче, а я вирішив про то розповісти Вам !
Завше Ваш. Яків Кутовий.