c8a86daa60-.jpg


Мер не мойого міста, то є якійсь гібрид, курва ! Подивишсі на него — на голові вуса, нижна шчилепа, як шуфляда до б'юрка плюс вочкуляри... І вигляд такій невинний, ніби він тіко шо з Бєдронкі* війшов. А насправді то такій си двоногій глист, до шляка яссссного ! Ти шось питаїш го, а він сі дивит на тебе, як диплодок на пипсіколу ! Тутка він з тобов говорит культурально і ввічливо, а поза вочи си позволєє хамити, як остатній москаль при грі в дОміно.
Зимов дитєчій вертеп му сі ни сподобав, бо шось не то дітиска про владу повіли. Рррраз!, курва, і не допустили їх на фистиваль. А ту якійсь клєрк з відділу культури вірша «не по госту» написов — іди сюди, хлопе, до мера «на кавьор» ! Аааааа, ви ше й якомусь тиатрови позволили писок проти мене відкрити ? Нононо, я вам дам, нігадяї... Спробуй шось не то повіч, зразу тя зільонков обіллют, а перший заступник тебе з радістю по пичінці настукає. Дури, зрадникі, сипаратисти !
Але перид віборами фист лагідно нам повідов, жи всьо знає, всьо зробит, навит, як тре, то паравоз кривим стартіром заведе чи з буксіра, холєрник брихливий ! Но і дійсно, все сі справджує — як тре, то мерцьо, як той Ниптун, басен отвирає. А то шо він потік наступного днє, то нич, зробим санітарний день, і заткаїм тоту діру пальцьом, а заїдно заступників пополокаєм в нім. А Галицка Зорька все про все напише, як тре.
Маючи мільйонові статкі, підвишчує си зарплату на двіста прОцинт. А потомка по судах кричит, шо то не він руку підоймав, то всьо дипутати пєрдольоні го довели до такого життє. Двайціть тон мнєса спонсорского в момент головний лікар разом з мером ззіли. І без хорих ! І ніхто про то ніц низнає. Навит КРУ на то вочи закрило. Но бо як таку поважну глисту посадити ? Він же комусь колись хрибет порівнєв, га ?
Рури прокладено, але нич по них не тиче вже півроку. Но бо зима, люде. Зимов нимож ніц робіти, навит мидвіть зимов спит, то шо про сантєхніків говорити, га ? Ясний ґвінт, шо бде бардак, бо той війт ніґди не пройдесі містом пішкі. Шо, курва, не можиш проїхатись по нім субаром чи нісаном, га ?
Сміттє, люде, то тиж фист прибуткова річ. Мож бути навит простим мєстним дипутатом і зароблєти на тім незлі гроши, курва ! А якшо ти ціла голова міста, тодий витігай міх під касу. Отвераїш си сортувальну лінію з трома бомжами в нових куфайках і кажеш, шо то еуропийскій підхід, люде, а ви докола ніц в тому сі ни розуміїте. І глист з Лємберґу тя в сраку поцілює не при всіх. Раньче тоті сміттярі на такіх ґратах їздили, шо встид було на них сі дивіти. А типерка, га ? Добре бізнес їм іде, раз новюткі мани з мирцедесами си понакуплєли. Помаранчові і блишчєчі, як новорічна мандарина. Возят си з Лємберґу до Рурослава, чи перидмістє Млинок, сміттє і мают в сраці всіх, бо кажут, жи то Оровоград знинацка фист моцно зачєв смітити і то всьо віттам сі возит. А в тім курорті головний иколог галичини в заступниках, знає шо куди запхати. Але я вам повім, шо на нинішний день сама небизпечна робота — то водійом ліс чи сміттє возити. Бо люде докола такі злі ходєт, шо тоті авта від єдного погляду можут вібухнути. Або не від погляду...
Звітує шороку голова не мойого міста по-ріжному. Може під єйцєві оплескі, може під брєжнєвскі співи тамади, а може віступити з промовов перид двайцітьма здріманими дипутатами так, би ніхто не видів.
То може станьмо раком, панове ? Бо рак багато
спит ! Чи нє ? Тодий, дорогі мої люде, кОпайте мошновладців остро в сраку при любій оказиї.
А ти, пане мер, війт, бурґомістр — сери, перди, грійсі в тім гівні, шо'с докола себе
розвів !!! І слухой уважно, шо ті Куба повідає, бо він злого ніґди ни порадит, нє !

Завше ваш, Яків Кутовий.

*Бєдронка — фист таний продуктовий склеп в Польшчи, на кордоні з Неньков, божа корівка в пирекладі.