Недавно їздив'єм до Закарпаттє за шовдарьом і гурков з пікницев. Тиждинь мине нибуло і шо ? Води не було девіт днів, ґазу штирнайціть, добре жи світло не відомкнули, до холєри. І то ше ніц. Наше місто повне цудів натуральних.
Оказуєсі, жи в нашім місти є покімони. Єден сі називає Вітьон Бруднєф, а єнчий Ігорко Горобкєвич. О ! Родом вни з острова Радикака, шо в князівстві Ляшкаку. Вітьон то є покімон звичайний. Любит сі бавити в дипутата, авта на польськіх блєхах і рури з-під земли фист як обожнює. Но, провда, має їдну ваду — сильно сі боїт карасів. Єдного разу він, як увидів таку рибу, та ше й в камишах, рєзко зачєв ховати до кішени вокуляри і викликав поліміліцію. А ті шо ? Приїхали, відлили му на оливо, побили в бубен і на тримбіті заграли, курва ! Навит не обнєли, би сі успокоїв, негідники. Але то ніц. Як му фист треба, то Вітьон перед поліміліцаями вдігає на голову зірку (неважливо Спідницє то чи Рурослав) і зачинає себе п'єтов в груди бити та виришчєти, жи він обранець народовий. То памітайте, люде, як бдете тогово покімона ҐОВ, то тре знати слабкі сторони, би його злАпати.
Другій покімон Ігорко — не такій простий, але теж ніц складного злАпати го за сра... руку нима. Захоплюєсі всім, шо видит, курва, з чого мож касу урвати. І кірниці копає, у виборах участвує активно, скважини бурит, весілє возит, авта з Польшчи спроваджує і ше купа ріжних справ може поклєїти, про які, певне, навит сам сі не здогадує. Підпільна кличка в него «Амінь». А ше він дуже любе обклєювати місто ріжними папировими бздурами і знімати иротичні кіна, певне тому з камЕров на сесії міськради часто ходе, бо там то ше тоооой бурдель, та !
Ше вни два люблят по ночєх ловити «чорну сотню». Але йди, курва, їх злАпай, як докола ніч, всьо чорне і сотнє тиж, до холєри, га ? Акурат нидавно в Губичєх ґвізнули штириста три люкі від калінізації. То є ґєвалт, люде ! Там тиж жиют дипутати і шо бде, як вни сі провалят під зимлю НЕ від встиду ? Наші обранці ше не є такі відгодовані і в люк ся протиснут. Тому тре тоті дзюри закідати гіллєм, забити дошками та засипати всякім дрантєм. Чули'сте, обранці ? Про вас думаїм, курва ! Цікаво, чи наші покімони тамка нич не виділи, як вночи сотню ловили ? Тре бде сі спитати в них.
Нитак давно тому, в цинтрі Рурослава, Ромцьо, голова Самозаборони ногами бігов за мєстним журналістом, котрий робив опитуваннє про сміттє ! Знаїте з чим бігов , га ? Вірно — з цукорком і рогатков від «енґрі бьордс» напєрєвєс, курва ! Казав, жи хтів пригостити хлопа, а той якийсь нипонятливий сі оказав. Принаймні так він повідав поліміліцаям, котрих журналіст закликав після восьми кіл біганини докола фонтану. Ну і знов то саме — хлопи у фуражках помАхали пальцьом в сторону Ромка, списали купу паперу, провели інтерактивне анкєтування та й попхнули тайотами на постерунок.
Ви, певне, си мислите, жи я то всьо вигадую ? Нє, люде, я в наших парашутках такоооого сі наслухаю, але на жаль, не всьо мож ту наклоцати. Тому, будьти уважні, як каже ксьондз і сі дивіт докола пильно, мо" якого покімона увидите ?
То й бде вам шчістє.
Завше ваш, Яків Кутовий.9793188752-fotki-006.jpg