Завтра католицька Паска, а я ту мушу писати вам новини, ніби ви самі не годні сліпакі протерти та й на них ся подивити, до холєри ! Пару речень і всьо, чули'сте ?
Суддю котрогось зловили з касов в ґабінеті. Ніц дивнОго ! От, якби в тамка найшли міх сухарів, два яшчики «курземе» з «ячмінним колосом» і цукєр в костках, тодий світ би сі обернув на стовісімдисєть ! Дрижавні обвинувачічі між собов сі гризут і матюкают, як на базари в Хмельницку, а Сірожа Гімкідалов очолив коліктивне прокуроскє звирненнє до геніЯльного прокуратора Неньки, би той сів у шпагат на скшижованню* Хрешчатика і Дірібасовскої.
Прим'єрські гонкі, курва, цалий тиждинь їздят нам по гОловах своїми новостями в телєвізиї і антирнеті. То Влодко Вінницкій, то Наталька Новойорска, а то Юзик Сліпецкій з Локтє. Та вийдіт на люди, зробіт висціґи* хто кого заплює, той — лєпший. До холєри ясної ! А зато вЕликий адмініструатор Обложкін рішив відкрити в Неньці список Форбс, би не відставати від Европи і єнчого світу хоча б в тім.
Затримали Каську-циганку в БорИславі за прєвишеніє срока вагітности. Ото так їй і тре, бо не мож ходити вісімнайціт місіців по барах з руков і черевом і не платити за то нікому нич. А ше Татусь міста нафтовиків проїхавсі по Губичах на танку і без кашкєту і уздрівши хлопів, шо обтинали дерева вздовж напрямку, зійшов на грішний шутер*. Потомка з легков недовіров наблизивси до активістов і спробував легко поплескати їх по плечих, але уздрівши погляд єдного, з острахом сі всміхнув, рєзко зробив знимку і втік, закликаючи до порєдку містян на весь писок, висунувши півтулуба з люка.
З Попелів утекла корова і ся отелила в центрі Дрогобича, біля ратуші, і типерка обмилкі* не дают си ради з криміналом, бо не відают в чисть кого телє назвати.
В Новім Кропивнику силяни за тиждинь втопили дванайціть песенят, трийціть штири котєти, чим перевишчили попередний рикорд по стирилізації бездомних животних. До круглого рахунку закатрупили ше штирнайціть бобрів-піліґрімів, за то, жи тоті нелегально прителепали з околиць Сєвєроданєцка і поїли всіх гірскіх курей.
В Бильгії страшенні експльозії, кров ся лєє, курва, маскаль Жирік ся тішит в тилівізії, як остатний ідійота, бо то «так ім і нада», за шо получає званіє КУТАС* ТИЖНЄ !...
Нєєєє, курва — КУТАС ВІЧНИЙ....
А Шестиструнний Прімус всьої Ваткі, Юрік Лизак оповів, жи Ролінґи з Цепелінами нігди не вміли грати на ґітарах і бубнах і тіко дурили світ свойов музиков. Типерка бде страшний СВІТОВИЙ шкандаль і прийдесі люд переучувати слухати музику по-новім.

Вітаю всіх з Воскресінням сердечно ! Завше ваш, Яків Кутовий.

PeSe. Вибачєйте, жи мало крови, бо я ж не ТиСиНи всьо такі...