97762.jpg

Тіко шо прителепов з городу, де палив'єм бадилє, листє і єнчій штинь, сів'єм си в фотель, би наклацати вам, мої ґречні, новини, шо сі стали за тотой тиждинь. Навит піт з чола не витер і він, разом зі шмарклями, досі крапле ми на клаву.
Голова адміністрації Кніжкін-Облошкін презентував народу свою лижку, котру стругав остатніх два рокі. Лижка получилась ладна, з липи, різьблена народними мотивами і дикорована камінєм з Каневських круч. ЗдАлеку було видно, жи урокі братів Стругацкіх не пройшли марно. Люду сі зібрало, як в Москві, вісімдисєть забутого року на откритіє макдональдсу, а голодні блогіри зразу окупіровали швецкій стіл, зроблЕний з тирсоплити Коростенского заводу.
Люстрірований по всій голові обмилок* Швєцов трафив до турми після відвідуваннє диржавного кордону, дістав СІЗОнну алірґію і був змушений пройти очістітєльне алкогольне голоданіє. А вінницкі активісти за то об'явили йому і його сім'ї повний скріншот !
В Росиї під Тулов відпацифіздили* газифікованих циганів, нашчадків джінґізхана і кімірсена, а через штири дни потому в Ростови впав самОльот. За задумом циганського шамана Омеляна, він порожнім мав трафити просто на голови француватих омоновців, але шось сі стало з мантрами і літак пйоново* пєрдольнув об льотніско.
На сєвєрному полюсі білий полярний мидвіть на повну пуцьку заграв чорну грізліну мидведицю і типерка учоні не знают, як назвати їхнє дитє, би не зашкодити мидведьово-лЮдскім відносинам.. Бо, як вже сі зачєла така глобалізація серед мидведів, то людьом на тій Земли місця сі лишило мало.
Конференция про воду в Трускавци пройшла без швецкіх і єнчих столів, але мєстні журналісти ся тішили, як дітиска, бо типерка про ню (конференцію) будут знати не тіко сушіди по сходовій клітци, але і сам Василь Нарваний з села Верхне Висоцкє, адже тамка позавчора доправили три каністри антернету. На засіданні були присутні голови, рукі і ноги навколишніх міст і їм всім плів свої водяні бздури фист провідний хлоп зі Лємберга, по фамілії Шаріков... Але то не помішало нашим працівникам гусєчого пера зазнимкувати здибанку і з гонором викласти її на стопідисєтивосьми листках антернетвидань.
Піт на моїм струджЕнім чолі висх, то й новини сі скінчили.

Завше ваш, Яків Кутовий.

* обмилок — мусармєнт, шо сі передів за поліцая, пйоново — вертикально, відпацифіздили — вислів легендарного Любка Дереша, котрий не потребує тлумачиння