#InfoMaidan

І ось тепер дивіться в чому ідіотизм цієї безглуздої справи з розслідуванням «Харківських Угод», якими всіх нас намагаються відволікти від великого крадівництва, підняти прихильність до Зеленського, рейтинг якого стрімко летить в прірву і показати його, нібито, патріотизм, замилити очі від провалу вакцинації та перемир'я і зробити димову завісу по підготовці до вторгнення Росії всередині країни, ну і звісно ж, від справи з вагнерівцями.

Ця справа з «Харківськими Угодами» нічим не закінчиться, а буде черговим пуком. І відкрити по цьому справу — це взагалі щось схоже на жарт, вигаданий в Кварталі.

Проведемо паралелі. Дуже прості і зрозумілі паралелі.

В СРСР не притягали до відповідальності тих, хто до 1941 року співпрацював з Німеччиною Гітлера. А до 1941 року співпраці між СРСР та Гітлерівською Німеччиною було багато — техніка, продовольчі товари, сировина, обмін розвід даними, спільні військові операції. Сталінський СРСР та Гітлерівська Німеччина мали широку співпрацю, домовленості та офіційні угоди.

604ce96098255.jpg

Але ж ніхто не знав, що Німеччина буде діяти так, як вона почала.

Так само і у випадку з «Харківськими Угодами». Чи хтось знав, що Росія буде діяти так підступно? Зовсім не впевнений. Хоча можливо і знав хтось. Але розслідування це нічим не може закінчитися.

Будемо і далі читати гучні заголовки в ЗМІ, а під це все нас продовжуватимуть грабувати і після великих крадівництв казати «ковідного фонду ніколи не було», подивіться краще як проходить розслідування «Харківських Угод», черговий выпуск Кварталу і не кажіть знов, що вашим дітям нема чого їсти.

#ДумайтеСамостійно