5df92b7641ff8.jpg

Український центр суспільних даних поділився чудовою візуалізацією про причини смерті в Україні в 2018 році.
Ось вона: https://socialdata.org.ua/death/
Знаючи особисто його очільника (Андрій Горбаль) у мене немає жодних причин сумніватись в наведених цифрах. Отже, що ми бачимо.

За 2018 рік в «самій нещепленій країні світу» померла 574571 людина.

З них від інфекцій (всіх) 8923. В тому числі від сказу — 1, і від сифілісу — 4.

Левова частка з цих 8923 (близько 4000) померла від СНІДу і ще 4000 від різних видів туберкульозу.

Від «вакцинокерованих» інфекцій (а туберкульоз до таких не належить, бо сумновідома БЦЖ жодним чином не запобігає зараженню, а лише розвитку досить рідкісного ускладнення, саме тому, власне, їі скасовують, а в США, наприклад, і взагалі ніколи не кололи), отже, від «вакцинокерованих» інфекцій померло... барабанний дріб... померло... аж 24 людини.
А саме.
11 — від кору (під час небаченого спалаху), 2- від правця, 2 — від коклюшу, 9 — від гострого гепатита В. Гепатит В я сюди включив досить умовно, бо щепити від нього почали зовсім недавно, хоч і в перший день життя.
Таким чином, в «самій нещепленій країні Світу», яка «скочується в середньовіччя», в який «в каждам дварє будут стоять дєтскіє гробікі» і прочая і прочая, від «інфекцій, яких вже давно нема в рештА Світу» і від яких «можна би було вберегтися», померло... померло... аж 0,004% від усіх померлих за рік людей.

ЧОТИРИ ТИСЯЧНИХ ВІДСОТКУ.

Неважко уявити, який жах би стався, якби Україна була не «сама невакцинована в Світі», а взагалі невакцинована. На кір би тоді хворіли не 30000 людей, а десь під 200000 (тобто, всі діти поголовно 3-5 років, як і було вього-навсього років 50 тому), на правець — ну тут арифметична залежність, нехай зараз 60% щеплених (враховуючи ревакцинованих дорослих, яких дуже мало), на коклюш — теж типу в п'ять разів більше, на дифтерію і т.п.
Тобто, від кору би помирало щорічно (насправді, раз на два-три роки) не 11, а 77 людей, від правцю — не 2, а 3, від коклюшу — не 2, а 10, від гепатиту не 9, а 12 (поки що щеплених відсотків 20). Від дифтерії не 0, а 2. А може і 5. Чи 10. Всього 105. Насправді, ця цифра теж «натягнута». Бо, якби від кору не щепили взагалі, на нього б не хворіли б дорослі (набагато важче), якби не щепили від коклюшу, на нього б не хворіли немовлята (набагато важче). Але нехай буде 100 людей.
Звісно, в абсолютно нещепленому суспільстві довелось би більш адекватно реагувати на спалахи хвороб, повернути дільничних, СЕС, карантини в школах, а не посилати всіх з 38,9 в громадському транспорті в загальну чергу до сімейного лікаря.
Але 100 людей би мабуть таки помирали. Отже, в абсолютно нещепленій країні ми мали б взагалі дику смертність — 0,016% всіх померлих помирали би від «інфекцій, яких вже давно нема в рештА Світу».
В той же час, від онкозахворювань помирає щорічно близько 78000 людей, з яких від лейкозів 2100. А це вже не 0,004%. І навіть не 0,016%. А, на секундочку, майже 0,4%. Різниця в
два порядки. Я вже не буду говорити, що 90% цих людей можна би було врятувати, якщо запустити у нас, нарешті, програму пересадки кісткового мозоку від нерідних донорів. Зрозуміло, що на такі речі здатна лише тоталітарна Білорусь чи якась надпотужна економіка на кшталт Латвії. Зрозуміло, що цього б не сталось, навіть якщо всі гроші, що зараз викидаються на вакцини, скерували б на трансплантацію. Все одно розкрадуть, пороблено.
Але.
Загальновідомо, що перенесений в дитинстві кір багаторазово зменшує вірогідність розвитку лейкозу. Про це є десятки, без перебільшення, досліджень, в яких вірогідності коливаються від 40 до 90 відсотків. Добре. Нехай від 4 до 9. Нехай на 7% нижче вірогідність захворіти на лейкоз, якщо переніс кір. Отже, якщо просто відмовитись від вакцинації і отримати ці приголомшливі 77 смертей раз на два-три роки, кожен рік на 140 людей менше помиратиме від лейкозу. Тобто ми «розміняємо» 100 людей на 420. Я розумію, що люди не картопля, але це ж улюблена людожерська логіка вакциносхиблених, вибачте.
Я свідомо не торкаюсь числених смертей і важких ПВУ в наслідок вакцинацій, бо ж «за 28 років незалежності в Україні жодна людина не померла внаслідок щеплення».
Всі цитати в дописі — колишньої в.о. міністра Супрун, справа якої живе в наступному грантоїдському наскрізь складі МОЗу. Ну, крім цитати про «дєтскіє гробікі». То вже інший гуманіст-телепедіатр, але теж на підсосі у фармкомпаній.

Я не знаю, які ще цифри треба навести, і що ще треба написати, щоб зупинити це божевілля.