КАГАРЛИК. КАТУВАННЯ І ВБИВСТВА НЕ ПРИПИНЯТЬСЯ

Я спершу нагадаю про скандали з поліцією, а потім поділюсь думками чому це не припиниться…

✅ ЗГВАЛТУВАННЯ І КАТУВАННЯ В КАГАРЛИКУ

Місто Кагарлик. Київська область. В ніч з 23 на 24 травня поліцейські по черзі гвалтували жінку, застосовували наручники для спричинення болю і протигаз для душіння. Все це супроводжувалося вживанням мусорами алкоголю і погрозами закопати жінку в лісі. Також дісталося іншому чоловіку, який був у відділку. Результат — чоловік отримав переломи ребер та носу.

✅ ВБИВСТВО П'ЯТИРІЧНОГО КИРИЛА ТЛЯВОВА

3 червня 2019 року п'ятирічний Кирило помер від пострілу в голову. П'яні мусора вирішили побавитися і постріляти по бляшанкам недалеко від місця, де гралися діти. Пістолет, з якого вистрілили, чарівним чином не знайшли, ніхто не покараний.

✅ ВБИВСТВО В КРИВОМУ ОЗЕРІ

Серпень 2016 року. Олександр Цукерман помер від нанесених ударів руками, ногами і кийками. Цукерман також отримав поранення від шумового пістолету «Сталкер». З чотирьох підозрюваних поліцейських, троє — на волі. Лише один в СІЗО, де день рахується за два. Таке собі напів покарання.

✅ 4 ГОДИНИ КАТУВАНЬ

Жовтень 2019 року. Васильків, Київська обл. Поліцейські виприснули сльозогінний газ в обличчя чоловіка, після чого його побили на зупинці громадського транспорту прикладами автоматів. Мало? — Тільки не мусорам! Чоловіка вивезли на безлюдне місце і били ще 4 години.

✅ ВСЕ ЦЕ — НОРМА

...норма для «реформованої» поліції Авакова. Я спеціально описав ситуації, які відбулись уже за часів Авакова і його «реформаторства». Подібних випадків на багато більше ніж чотири описаних. І вони будуть повторюватися тому, що Аваков нічого не реформував. А подібні мусора відновлюються на посадах. Також можна подякувати Заленському, який вважає Авакова «потужним» і залишив його «тимчасовим» міністром. І депутатам, які проголосували за кандидатуру Авакова ДВІЧІ!