Попсовий вийшов заголовок. Але актуальний, якщо трохи відволіктись від корбана, шокіна тощо і заглянути в Херсон.

Нагадаю, під час 1 туру виборів Херсонського міського голови переміг діючий мер Володимир Миколаєнко (24%). Другим прийшов екс-регіонал, колишній мер, голосувальник «диктаторських» законів і прихильник руского міра від «Нашого краю» Володимир Сальдо (16%). Третім – колишній помічник сепаратиста Журавко, начальник міської податкової служби при Януковичу і кандидат від «Батьківщини» Владислав Мангер.

У 2 турі 15 листопада мали зійтися Миколаєнко і Сальдо. Але дуже упор(о)ний Мангер вирішив: гулять так гулять. Мало було занести в партію наверх, він вирішив смикнути за ручник і декого на місці. Ну дуже він хоче виконати свої обіцянки: ціну на газ знизити в 4 рази і безкоштовні аналізи запровадити. *сміюсь*

Весь цимус у тому, що пару тижнів тому батьківщинівці рвали рубаху з криками «прочь сальдо», «не допустим» і т. д. Тоді була можливість зняти його з виборів через проблеми з реєстрацією. Але впливове лобі з АП (називають Ковальчука) протягнуло Сальдо. Хоча цей договорняк можна вважати оформленим по давній дружбі між головою місцевої «Батьківщини» Одарченком і колишнім однопартійцем Сальдо. Так, останній колись був членом «Батьківщини».

Це той випадок, коли стаєш прихильником теорії, що словникова оболонка не дозволяє виражати думки, а сковує їх. «Батьківщині» мало було провальних виборів до місцевих рад (сам Мангер навіть не став депутатом міськради), вони вирішили шкваритись до стану абсолютно протипоказаного до вживання здоровим організмам. «Астанавитесь»!

Але щоб ви не сумували через #зраду, бо насправді ніхєра аналізам у 2 турі не світить, покажу вам відео.