Вона від вас нікуди не дінеться (моя 2Ж-наука). Чекала 40 (сорок) років — почекає ще 40, поки ви тут все не зруйнуєте і одні другим голови не порозбиваєте, доказуючи, у кого славніше було минуле. Хочете ретро — буде вам ретро, тільки без мене. Мене туди абсолютно не тягне.

Вам пропонували 2 кроки: 1) — заборонити куриво як тяжку душовбивчу наркоманію, як засіб наглого вампіризму, вижирання енергії уваги на фальшиве театралізоване самовираження; 2) — прийняти 2Ж-науку (2Ж-модель зворотнього зв'язку, 2Ж-принцип провідності, метод 2Ж-циклів) — як єдину сучасну перспективну теорію еволюції, де все розписано по поличках для тупих, що за чим робиться. Але тупим хочєцца чєво-нібудь такова: пажощє, пакрєпчє, шоб дать просрацца бліжнєму, шоб жизнь мьодом нє казалась.

Тепер курвиве падло засирає вам мозок з найвищих трибун — і з хі-хі-хі ха-ха-ха всьо путьом всьо чотко всьо схвачєно пхає вашу країну в прірву. Та ще й крутить при тому грізну морду, тіпа взиває к совєсті, тєрпімості, взаімопоніманію, взаімоуваженію, а само краде і руйнує і нагло пре свою лінію руйнації всього, що було досягнуто за часи незалежності хоча би в морально-етичному плані поваги до певних святинь, за які покладено великі жертви. Бо воно тупе і нагле, і рівень його тупості компенсується рівнем наглості і амбітної пихи, бо воно само про себе дуже високої думки, як усі тупі бидла, які вознеслися на хвилі народного пофігізму і бажання великих розваг. Бо пофігістів давно не били по мордах — і вони аж просяться, аж пищать — так тягнуть колА на свої голови — так хочуть випробувати долю бездомних циганів чи індіанців в резерваціях.

Курвиве падло вважає себе великими реалістами і срало на мої ідеї, на мої науки, на мої теорії. Такими фігнями курвивого падла не зацікавиш. Попри те, що я виставляю 2Ж-науку у вільний доступ і не дуже дбаю про якесь «авторське право», але все ж, маючи стаж курвивого падла, я її дещо перегрузив (перевантажив) своєю присутністю «автора 2Ж-науки». Можливо, через те вона така тяжка і непідйомна, важка для сприйняття і розуміння. Хоча по суті нічого складного там нема: 2 Дерева провідності, які я називаю 2Ж-системою: одне помпує соки від коріння до гілля (від зовнішнього середовища до внутрішнього), друге у зворотньому напрямку. Одне прокладене всередині, глибоко біля несучого каркасу, як артерії біля кісток; Друге несе свої соки ззовні, ближче до поверхні — як вени під шкірою. Так само фугують соки у будь-якому дереві і в будь-якій рослині: по внутрішніх каналах (ксилема) від коріння до гілля; по зовнішніх під корою — назад від листків до коріння. Другі соки густіші, складніші від перших. Перші — вода і мінеральні солі з ґрунту, другі — органічні речовини, синтезовані в листках під дією сонячних променів.

Добре. Спатки пора. Часник трохи вимахав спину, а сестра напружила нерви.