.

Сонцеїди, гранатофаги, градопоглиначі та інші му

25 гру 2016

Дії

0lGCWl75wr4.jpg?ava=1.

Ivano Piano

7 жов 2014 о 19:49

Куриво діє на людину так само, як гербіциди діють на траву: воно проникає отрутою у кореневу систему — і роздушує духовну опору світу уяви, суб'єктивного світу, руйнує всі плани, збиває настрій до нуля (нижче плінтуса) і може зробити з нормальної творчої одухотвореної врівноваженої людини агресора і вбивцю. При тому миттєво.
Тому курцям в електричках, ліфтах, у всіх людних місцях, курцям з вент.каналів і сусідських вікон, курцям, які ввалюються зі своїм смородом в маршрутки і тролейбуси, курцям, які виходять на перекури, а потім засмерджують кабінети і проектні зали чи дослідні лабораторі (останні вже виздихали) — їм всім треба обрубувати пальці, відрізати носи і вуха, проколювати очі і горла, здирати шкіру, викручувати суглоби — і в такому вигляді закатувати катком в гарячий асфальт. Бо вони те саме роблять зі світом ідей, задумів, планів, яким після курецького смердючого глуму вже не можуть здійснитися.
Це смердюча тюрма «всіх своїх» — гнилих упирів, які знають тільки одне «життя реальне» і ще його доконують, обкрадають і роблять непридатним для життя.
Це в прямому розумінні «гербіциди», які проникають отрутою в саму душу — викликають відрижки, кольки в серці, вивороти кишок, здихання, холодний піт — і все, що ви думали, планували, збиралися робити — втрачає смисл, стає роздавленим, обездуховленим, як зів'яла трава, як спущений м'яч, як пробите колесо.

Курець — це СМЕРДЬ, і сигаретний отруйний шлейф — його коса. Краще під неї не попадати, бо зігниєте заживо.


P.S. Ті сині штуки відкриваються (і закидають вас в Контакти на сторінку vk.com/hypersens ), якщо у вас є VPN — утиліта обходу блокування сайтів чи браузер Opera з вмикачем такої утиліти в налаштуваннях браузера