Маразматики, курва.

Моя їбанута сестра обрізала газові труби — бо їй треба шафку в кухні повісити. Вже навіть забила в стіну 2 цвяшки (маленькі міліметрові піцики..). І ще страшить мене, сука, що хоч газ відключений — вже 8 років пломба стоїть, — мені тепер все одно доведеться платити «за транспортування газу». Щоб ви виздихали, придурки. І ти, зміюко мугикаюча, в першу чергу.

Я їй пояснюю: тепер любий дурак може на вулиці покрутити газовий кран — і все: моментально хата затруєна (щось не чув, щоб тепер додавали до газу запах гнилої капусти — бо процедура примусового засмерджування теж грошей коштує!) — і маєш 2 трупи в хаті, а як ще не трупи — то від любої іскри хата злітає в повітря. Вона 2 отвори від обрізаної труби заткнула кукурудзою! ДУРА!!!

Тим придуркам пояснюю — всім пояснюю: «транспортування газу» нічого не коштує. Це робота електродвигунів, насосів, а вони багато енергії не беруть — там якось сота чи тисячна частина від вартості газового потоку — вас найобують по самі помідори, як лохів, — вам брешуть — при владі руйнівники і злодії. Завтра ще скажуть платити «за транспортування води» (а вода набагато важча, ніж газ!), за транспортування електроенергії, за транспортування Інтернету, і ви будете сидіти, як лохи в тюрязі, а бывшие камсамольцы, звиклі жити на халяву, будуть з вас ржати, як з недойшлих блох в трилітровій банці, які вже не мають сили вискакувати на свободу, але ще щось там пищать через скло про свої права..

Дура, скотина мугикаюча, все життя мене їбе в голову своїми «старшинствами», «старійшинствами Роду», а її по морді ще ніхто не бив так, як заслуговує, а треба було лупити з самого початку проявів амбітної пихи. Гнила курвива хробашлива наволоч. І сини в неї нормальні роботящі, і чоловік був потужний, може й колега Пояркова, бо теж художник, теж закінчував «Львівський поліграфічний» ("Академію друкарства"), але та скотина його оббріхувала, як мене оббріхує по всіх інстанціях (типу "піклується про неповносправного брата, якого не можна залишати самого, бо може хату спалити") — а доходить до серйозних справ — я мушу виплачувати багатотисячні борги, мушу перепрошувати людей, з якими вона скандалила з позиції своєї непомірної пихи.

Тепер вода тече на поріг — нові двері розбухають — я мав дашок поставити вже 3 роки тому: зварив розкладну драбину, приготував деякі матеріали — а вона грушку зрізала, скотина, і весь виноград скинула на землю.. — І грушка родила, і виноград на грушці рясно родив, єдине що грушка трохи на сусідський бік була похилена.. Приїджаю одного разу — а грушки нема, всі батоги винограду лежать на землі.. А раніше те саме зі сливками зробила — там просто пообрубувала пагони винограду, товсті, як рука, котрі далі по тих сливках плелися, — потім ловила з обрубків "сік" відрами.. ДУРА! — з землі йде чиста вода, а корисні соки йдуть попід корою у зворотньому напрямку: від листя до коренів!.. Але дурам того не поясниш — була ще одна така вперта скотина — листя фасолі пообривала, "щоб стручки були більші".. І кому я хочу пояснювати теорію дерева? (що мусить бути 2 потоки: один йде вгору, другий вниз, ксилема — флоема, як вдих — видих, як "нуль — фаза", як вода — каналізація,.. І так само в суспільстві — у суспільному організмі, на всіх рівнях провідності — мають бути рівноцінні зворотні зв'язки: організовуєш якесь поширення, дистриб'юцію своїх виробів — то будь добрий: організуй і зворотні зв'язки — збір всього, що залишається після розповсюдження і використання твоїх товарів..

Але тут вже 60-й рік мене оточують якісь курвиві вперті відьми, які методами "авторитетної гласності" нав'язують своє божевільне бачення, своє тупе нерозуміння ситуації — і нічого іншого не сприймають. Тупо, глухо, як в танку.)

Ну і тоді я, недовго думаючи, підставив під виноград замість грушки драбину — закинув ті батоги винограду на верхній щабель драбини і запустив їх на дах.. А під шифер на краю даху закріпив гілляки, за які виноград мав зачепитися і поплестися вище, — і тоді драбину можна було би забрати, щоб використовувати за прямим призначенням. Але він чогось не поплівся туди, куди його запрошували, не зав'язався за ті гілляки (мабуть, тому, що вони стирчали з північного боку — а він тягнеться на південь, до сонця..) — і тепер треба ще якісь "перголи" мудохати, інші підпорки придумувати, щоб забрати драбину..

А вона, скотина, ні в що не вникає (бо Макрос, Горизонтал! Мислить великими переміщеннями народів: хто де має жити і хто де буде похований), тупо пиляє-командує зверху (з позиції "Господині" великої, "Старійшини Роду!"): коли я зроблю дашок над входом, дашок над криницею.. ДУРА! — якби ти була трохи мудріша і делікатніша, суко, я би тут вже давно все поробив на вищому рівні, бо ж спеціаліст по дахах — половину Міжгір'я дахами перекрив в Карпатах,. але з гнилою курвою мати справу — те саме, що з наглими москалями: лізе, як танк, бруди-брехні з писка вергає, а потім ще щось від тебе вимагає і тебе звинувачує: "не стану трутнів і паразитів в хаті терпіти!", "я роблю рай — ти робиш пекло!", "щоб я не чула в тій хаті слова "газ"!!".. "Циганку привів до хати!" (Почекай, скотино, ще негритянку приведу) — Тупе нагле стерво.. Ціле життя жити з придурками — і в кінці щезнути кудись за край світу, бо тут нагла вперта худоба влізла в батьківський будинок — і не мислить собі, як то "не мугикати", "не командувати", "не гримати дверима", "не різати дерева (а тепер ще й труби) без мого відома".. Бо хоче керувати..

Мені вже шкода нервів — доказувати їй щось емоційно. І не знаю, що з дурою робити,.. що робити з дураками, які мені вилізли на голову і нагліють вже з найвищих інстанцій, тарифи придумують (за що би ще з бідних людей гроші здерти?..) — свої закони встановлюють, а мої ігнорують — вже 40 років ігнорують, падли скурвиві...

P.S. Поки думав, де можна заварити трубу, потім де поставити заглушку — дура в кухні мугикала, як завжди, щаслива-самодостойна (заткнувши газову трубу двома кукурудзяними корками!). Витягнув корки, відкрутив огризок, щоб знати розмір, поїхав купувати заглушку — дура кричала в спину, що я її хочу отруїти.. Приїхав з заглушкою і ключем — дура знов встигла заткнути трубу корком від вина... (Кран на вході закритий — воно того не розуміє. Поки пигуляла пилочкою для металу — не боялася газу, тепер боїться..) Почала погрожувати, що міліцію викличе.. Поки закрутив заглушку на кінець труби — вже всього трясло — дригля пішла дзвонити до сусідів, бо я сказав, що скоріше її в психушку здам, ніж вона мене в міліцію..

Отаке-от маю змієвиско в хаті.. В неї все на соплях, на шнурочках, малий (молодший син) почав в її хаті ремонт робити — вона на рідного сина міліцію викликала (!) Само слабоньке, як дригля, — вдарив би суку — мозги би зразу вилетіли, але пізно вже бити, бо тоді добивати прийдеться..